By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!cuti treba kazniti ovo krajImali su IC razlog, mislim da si naučio lekciju, ali si mi nije jasno kako vec nisi znao šta ti se sprema, još van GZ. Ali postaviću ti pitanje. Ko još kupuje alfu?
Ma da, treba kažnjavati ako prodju na crveno, naseo je i ćao. Vidimo se na nekom informalu. Pozdraaaav batoooocuti treba kazniti ovo kraj
Odbrojano ti je 5 sekundi i nisi napustio dvoriste tako da smo imali pravo da te ubijemo. Pomiri se sa tim da si naseo na foru i to je to.6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI
ako sam ja krenuo da napustam dok si ti jos uvek brojao ti nemas pravo da me ubijesOdbrojano ti je 5 sekundi i nisi napustio dvoriste tako da smo imali pravo da te ubijemo. Pomiri se sa tim da si naseo na foru i to je to.ja
Sta se ljutiš 750k, podigneš auto, prodaš državi i na 0 si. Kad si pohlepan, jbg.ako sam ja krenuo da napustam dok si ti jos uvek brojao ti nemas pravo da me ubijes
Jbg brate, vidim i ja da si krenuo ali nisi napustio u datom roku tako da smo imali puno pravo da te ubijemo.ako sam ja krenuo da napustam dok si ti jos uvek brojao ti nemas pravo da me ubijes
nema veze sto nisam napustio u datom roku ako sam ja krenuo da izlazim vecJbg brate, vidim i ja da si krenuo ali nisi napustio u datom roku tako da smo imali puno pravo da te ubijemo.
Već smaraš, nisi akterDruze prvo zovete coveka da kupite auto i onda ga ubijete +ste uradili fear-RP.I onda kradete auto ko klosar*
cuti lopovuVeć smaraš, nisi akter
Pa što tako dobri čoveče? Je l' to lepo vređati druge?cuti lopovu
jel lepo krasti kolaPa što tako dobri čoveče? Je l' to lepo vređati druge?
Kako misliš krasti?jel lepo krasti kola