Lele Lele ja mislim da te treba vratiti čak da ponovis 8 razred ako si uopšte stigo do njeganauci pravila seno
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Lele Lele ja mislim da te treba vratiti čak da ponovis 8 razred ako si uopšte stigo do njeganauci pravila seno
Druze nema ovde nikakav rdm covek je ubijen iz razloga sto nije napustio dvoriste u datom roku. Niko vam nije kriv sto ste ispali glupi.nije dozvoljeno ono raditi. warn dobijas i to 2 za bait i za rdm
au sta si mi reko , sad cu plakati... idi skemaj ljude za 300k downbadLele Lele ja mislim da te treba vratiti čak da ponovis 8 razred ako si uopšte stigo do njega
I dalje si glupAdmini niste mi jasni prijava je toliko jasna likovi ga namame te mu onda kradu auto ja ne razumem sto vise ne prihvatate nista zahtevno...
i dalje te nisam pitao maliI dalje si glup
proslo je 48h od kako sam postavio zalbu, nisam ja sada postavio zalbu pa da bude da je proslo 48hProslo je 48h od POV-a molim admine da reaguju.