Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66708
Players nickname
Dendza Rain
Suspect ID
66035
Date of violation
Nov 18, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/Gfsm_LHL8EU

Bogdan Nastic

Womp womp cry more
Player
U sto nam je neko ovde pametan:geek:. Priv dm privatna stvar kraj price + ovde nikakav nacionalizam nije promovisan. Cak se i vidi da si ti potegao tu temu time sto nisi smeo da pokazes od pocetka..

Teo Crnii

Player
Player
tisina sine , privatni dm jeste ali lider ne sme nigde da pokaze toxicnost a pogotovo nacionalizam , liku stoji u opisu profila zds ( za dom spremni) .
Jesam ja igdje potaknu nacionalizam ili bio toksican ja sam rekao svoju stranu a niciju nisam vrijedjao kao on koji mi je upao u dm i provocirao za stradale hrvate u ratu a to nije okacio

Porucnik Pasic

Player
Player
Jesam ja igdje potaknu nacionalizam ili bio toksican ja sam rekao svoju stranu a niciju nisam vrijedjao kao on koji mi je upao u dm i provocirao za stradale hrvate u ratu a to nije okacio
Potaknuo si nacionalizam u opisu svog servera i naveo da si "ponosni ustasa" svi znamo ko su i šta su oni radili tokom prošlosti

Teo Crnii

Player
Player
Potaknuo si nacionalizam u opisu svog servera i naveo da si "ponosni ustasa" svi znamo ko su i šta su oni radili tokom prošlosti
Ajde onda okaci cjeli chat gdje si se hvalio s poginulim hrvatima i vrijedjao mi obitelj i govorio da su moji srbi i da samm ja srbin

Teo Crnii

Player
Player
Decko nauci sta je ustasa i sta su oni radili Srbima pa pricaj da si jedan ako si pametan. Postoji mnogo velika razlika izmedju Hrvat i Ustasa.
Sve jedno reko sam za sebe i imam pravo za sebe rec a za njega i njegove nisam nista rekao, nauci prvo sta je nacionalizam pa kaci

Status
Not open for further replies.
Top Bottom