U navedenom snimku se vidi kako Teo promoviše nacionalizam ovo nije ponašanje za jednog vođu ovakve državne organizacije !
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!'U sto nam je neko ovde pametan. Priv dm privatna stvar kraj price + ovde nikakav nacionalizam nije promovisan. Cak se i vidi da si ti potegao tu temu time sto nisi smeo da pokazes od pocetka..
Videćemo šta će admini reći.U sto nam je neko ovde pametan. Priv dm privatna stvar kraj price + ovde nikakav nacionalizam nije promovisan. Cak se i vidi da si ti potegao tu temu time sto nisi smeo da pokazes od pocetka..
Jesam ja igdje potaknu nacionalizam ili bio toksican ja sam rekao svoju stranu a niciju nisam vrijedjao kao on koji mi je upao u dm i provocirao za stradale hrvate u ratu a to nije okaciotisina sine , privatni dm jeste ali lider ne sme nigde da pokaze toxicnost a pogotovo nacionalizam , liku stoji u opisu profila zds ( za dom spremni) .
Potaknuo si nacionalizam u opisu svog servera i naveo da si "ponosni ustasa" svi znamo ko su i šta su oni radili tokom prošlostiJesam ja igdje potaknu nacionalizam ili bio toksican ja sam rekao svoju stranu a niciju nisam vrijedjao kao on koji mi je upao u dm i provocirao za stradale hrvate u ratu a to nije okacio
sta je tu nacionalno u ( za dom spremni)??tisina sine , privatni dm jeste ali lider ne sme nigde da pokaze toxicnost a pogotovo nacionalizam , liku stoji u opisu profila zds ( za dom spremni) .
.sta je tu nacionalno u ( za dom spremni)??
Ajde onda okaci cjeli chat gdje si se hvalio s poginulim hrvatima i vrijedjao mi obitelj i govorio da su moji srbi i da samm ja srbinPotaknuo si nacionalizam u opisu svog servera i naveo da si "ponosni ustasa" svi znamo ko su i šta su oni radili tokom prošlosti
'Ajde onda okaci cjeli chat gdje si se hvalio s poginulim hrvatima i vrijedjao mi obitelj i govorio da su moji srbi i da samm ja srbin
jesam njega uvrijedio? Znaci onda je nacionalizam kad neki srbin kazte za sebe da je srbinImas opciju Block , a ne se ti tu prepirati i pisati da si CITIRAM "ustasa"
Sve jedno reko sam za sebe i imam pravo za sebe rec a za njega i njegove nisam nista rekao, nauci prvo sta je nacionalizam pa kaciDecko nauci sta je ustasa i sta su oni radili Srbima pa pricaj da si jedan ako si pametan. Postoji mnogo velika razlika izmedju Hrvat i Ustasa.
Ako mislis da je pozdrav “za dom spremni” nacionalizam onda bi treba malo prosirit svoje znanjetisina sine , privatni dm jeste ali lider ne sme nigde da pokaze toxicnost a pogotovo nacionalizam , liku stoji u opisu profila zds ( za dom spremni) .