....
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sad drugi kace za tebe....
Vendetin kericsad drugi kace za tebe
ja gdje god odem postanem keric xD ajde se vrati tamo roleplayt i ai generirat profilneVendetin keric![]()
Vidis li pod od stomakaHhahahaha, brat ima na brzom slotu mapu resursa.. Joj Boze sacuvaj.. Ajde ridji tu jedino i dodirujes travu..
Ajde idi lizi macke tamo i smrdiVidis li pod od stomaka
Ja bi ti miljane preporucio da ganjas burgere dok ides na posao o da nemas poso radi turfa jel oces igrat I turfoveHhahahaha, brat ima na brzom slotu mapu resursa.. Joj Boze sacuvaj.. Ajde ridji tu jedino i dodirujes travu..
bolje to neko se pravit ko policajac u igrici al dobroJa bi ti miljane preporucio da ganjas burgere dok ides na posao o da nemas poso radi turfa jel oces igrat I turfove
Ajde molim te reci neku drugu foru sem burgera i posao o da nemas mozak da smislisJa bi ti miljane preporucio da ganjas burgere dok ides na posao o da nemas poso radi turfa jel oces igrat I turfove
Srpski jezik i knjizevnost sedi 1Ja bi ti miljane preporucio da ganjas burgere dok ides na posao o da nemas poso radi turfa jel oces igrat I turfove
BL igrac se javljaAjde idi lizi macke tamo i smrdi
Nemas ni ti gramatiku bogamiJa barem nemam mozak Ali ne ko vi iz vendetta nema te zivota a ni posla a nije djevojke jel svi imate pod 200kg sunce vam jebem
Hahahahahah, sta te pogodilo sto sam ti rekao da si mackolizac ili?BL igrac se javlja
kaci sa svog foruma pa pricaj....
Ajde vezujem vucem stavljam u autu ajdeeeeeJa barem nemam mozak Ali ne ko vi iz vendetta nema te zivota a ni posla a nije djevojke jel svi imate pod 200kg sunce vam jebem