Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
58649
Players nickname
Diego Mersi
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 3, 2025
Time of violation
13:38
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xy76F3AmXRo

Miljan Angel

From Serbia
Player
Hhahahaha, brat ima na brzom slotu mapu resursa.. Joj Boze sacuvaj.. Ajde ridji tu jedino i dodirujes travu..

Daki6

Player
Player
Ja barem nemam mozak Ali ne ko vi iz vendetta nema te zivota a ni posla a nije djevojke jel svi imate pod 200kg sunce vam jebem

Petar Angel

Player
Player
Pozdrav diego, pre svega zelim da ti kazem da mi delujes kao jedan gospodin iz fiba koji zeli da podigne RP na sto veci nivo i jako je bitno sto cim vidis krsenje pravila odmah reportas na forum, takodje vidim da si u najzajebanijoj familiji hell orangeu, sto te cini jos jacim rolplejerom. Vidim da se jako dobro snalazis sa puskama pa u toku pucnjave vadis kartu fosila i hoces da vidis da li ima neka pecurka na desnom autoputu, pa te ovom prilikom zovem u nas Los Santos Vagos Turf Team, izgledas mi kao da bi za nas bio taj game changer i samo je bitno da ne slusas ovog miljana i malog klimenta jer oni zele biti kao ti sto je nemoguce i ono najbitnije prijatelju, ne obaziri se na pozitivne komentare. Pozdrav!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom