Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Bug Abuse / GP6.15. I 24802,14905,2473

Status
Not open for further replies.
Your ID
80499
Players nickname
Rica DeLuca
Suspect ID
24802,14905,2473
Date of violation
Dec 6, 2025
Time of violation
22:51
Proofs
https://youtu.be/IA7ABTR-eso

Rico Cortez

Player
Player
Sve se vidi u pov-u ja na parkingu spawno vozilo te su me ubili i ukrali vozilo te su ga uspijesno ukrali sada moram platiti za ga izvaditi molim kazne

Daniell1

No Risk, No Story.
Player
Sve se vidi u pov-u ja na parkingu spawno vozilo te su me ubili i ukrali vozilo te su ga uspijesno ukrali sada moram platiti za ga izvaditi molim kazne
Prijatelju redux ti nije dozvlojen spominjes gz pa sta jos ti ces ga vise najebat nego mi pa vidi jel ti se isplati da kacis

Daniell1

No Risk, No Story.
Player
Zamolio bi aministraciju kad pregledava ovaj dokaz da obrati paznju na 0:50 s da obrati paznju kako lik pritiska dva dugmeta na tastature sta se moze predpostaviti da je Alt i Tab i posle toga krece da prica a nista se necuje. Samim tim ne snima sve slojeve

skanky.

Player
Player
Zamolio bi aministraciju kad pregledava ovaj dokaz da obrati paznju na 0:50 s da obrati paznju kako lik pritiska dva dugmeta na tastature sta se moze predpostaviti da je Alt i Tab i posle toga krece da prica a nista se necuje. Samim tim ne snima sve slojeve
zasto mi ne odgovoris na pitanje? sta fali na reduxu?

Rico Cortez

Player
Player
Nemas se na sta izvlacit pa pises nejasnoce kakvi slojevi alt taba. A redux je legalan ne pomaze u igri.

Milos Borge

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.

ID 24802
dobit će kaznu za P.Z.Z 1.2 (Zabranjena je kupovina oružja, droga. Također i za otmicu, pljačku ljudi i stavljanje torbi na glavu igračima, Parking je ne skriptovana zelena zona.)

ID 14905 dobit
će kaznu za P.Z.Z 1.1 (Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena - Parking je ne skriptovana zelena zona te su zabranjene bilo kakve kriminalne radnje.)

ID 80499
će dobit kaznu za PowerGaming (PG-Nemoguća radnja kao i u RL, Držaliste N i pričali ste dok ste bili bez svesti.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom