Sve se vidi u pov-u ja na parkingu spawno vozilo te su me ubili i ukrali vozilo te su ga uspijesno ukrali sada moram platiti za ga izvaditi molim kazne
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prijatelju redux ti nije dozvlojen spominjes gz pa sta jos ti ces ga vise najebat nego mi pa vidi jel ti se isplati da kacisSve se vidi u pov-u ja na parkingu spawno vozilo te su me ubili i ukrali vozilo te su ga uspijesno ukrali sada moram platiti za ga izvaditi molim kazne
gg ide bSve se vidi u pov-u ja na parkingu spawno vozilo te su me ubili i ukrali vozilo te su ga uspijesno ukrali sada moram platiti za ga izvaditi molim kazne
sta je sa reduxom? sto je zabranjen?Prijatelju redux ti nije dozvlojen spominjes gz pa sta jos ti ces ga vise najebat nego mi pa vidi jel ti se isplati da kacis
zasto mi ne odgovoris na pitanje? sta fali na reduxu?Zamolio bi aministraciju kad pregledava ovaj dokaz da obrati paznju na 0:50 s da obrati paznju kako lik pritiska dva dugmeta na tastature sta se moze predpostaviti da je Alt i Tab i posle toga krece da prica a nista se necuje. Samim tim ne snima sve slojeve
ma necu nista da odgovaram admin ce da sve pregleda samozasto mi ne odgovoris na pitanje? sta fali na reduxu?
neces da odgovaras jer ne znas hahahahahahama necu nista da odgovaram admin ce da sve pregleda samo
Nemas se na sta izvlacit pa pises nejasnoce kakvi slojevi alt taba. A redux je legalan ne pomaze u igri.Zamolio bi aministraciju kad pregledava ovaj dokaz da obrati paznju na 0:50 s da obrati paznju kako lik pritiska dva dugmeta na tastature sta se moze predpostaviti da je Alt i Tab i posle toga krece da prica a nista se necuje. Samim tim ne snima sve slojeve