Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
36600
Players nickname
Lazar Rokafela
Suspect ID
66452
Date of violation
Dec 17, 2025
Time of violation
21:29
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=nwlm-X61qLE

Lazar Rokafela

Player
Player
Iskreno mislio sam da sam u zoni, ali posto mi ne broji sekunde da ispadam iz zone fakticki jos nisam enterao. Sto znaci da sam ubijen prije nego sto sam usao u krug.

Petar Angel

Player
Player
pozdrav lazo rokafelice, pre svega mogu videti da lepo slusas svog sefa branda i cim umres na sferi od strane giganta Baki Angela odmah places po forumu kako te je ubio izvan zone, naravno, da te nije ubio gigant ti bi bio taj nasokani game changer za YKZ opasnu familiju na toj sferi, ali moram ti otkriti nesto, gigant Baki Angel ti sprema osvetu, naebo si!

Lazar Rokafela

Player
Player
pozdrav lazo rokafelice, pre svega mogu videti da lepo slusas svog sefa branda i cim umres na sferi od strane giganta Baki Angela odmah places po forumu kako te je ubio izvan zone, naravno, da te nije ubio gigant ti bi bio taj nasokani game changer za YKZ opasnu familiju na toj sferi, ali moram ti otkriti nesto, gigant Baki Angel ti sprema osvetu, naebo si!
Znam da spremate od kad sam vam Neleta glavnog money makera sklonio, nije vam pravo o_O

Tajksi Fushiguro

Vegito
Server Administrator
Prihvaceno

-ID 66452 ce dobiti kaznu za P.D 1.11
Tijekom događaja s crvenim krugovima svi igrači moraju biti unutar crvenog kruga. Zabranjeno je pucanje izvan zone.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom