Iskreno mislio sam da sam u zoni, ali posto mi ne broji sekunde da ispadam iz zone fakticki jos nisam enterao. Sto znaci da sam ubijen prije nego sto sam usao u krug.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bednice sta kacis lolIskreno mislio sam da sam u zoni, ali posto mi ne broji sekunde da ispadam iz zone fakticki jos nisam enterao. Sto znaci da sam ubijen prije nego sto sam usao u krug.
Nije lijepo krsiti pravilaBednice sta kacis lol
Teska si ti prica, teskaNije lijepo krsiti pravila![]()
Znam da spremate od kad sam vam Neleta glavnog money makera sklonio, nije vam pravopozdrav lazo rokafelice, pre svega mogu videti da lepo slusas svog sefa branda i cim umres na sferi od strane giganta Baki Angela odmah places po forumu kako te je ubio izvan zone, naravno, da te nije ubio gigant ti bi bio taj nasokani game changer za YKZ opasnu familiju na toj sferi, ali moram ti otkriti nesto, gigant Baki Angel ti sprema osvetu, naebo si!
Sta nam nije pravo ? Da li je s tobom sve u redu ? Drago mi je sto ste vi ti koji ste zapoceli prvi ovo, sad budite samo strpljiviZnam da spremate od kad sam vam Neleta glavnog money makera sklonio, nije vam pravo![]()
nije ljepo krsiti pravila da kolega lazarNije lijepo krsiti pravila![]()
stasi se uzjebo nemoras pisat 2 puta nemam 40 godina kao tvoj vrhovni poglavarKaci pa ces vidjet ahhahahaha
Net mi nesto zabo pa se poslalo duplostasi se uzjebo nemoras pisat 2 puta nemam 40 godina kao tvoj vrhovni poglavar
deda nije nele… nemoj da cika anonimo krene poduzimat mjere…Net mi nesto zabo pa se poslalo duploizmedju ostalog gdje si Nele, novi profil a?
Ali zanimljivi je sto slusate brands kao kerovi sto i jeste, svaki pov req koji yakuza requesta se cuje na kraju brando kako kaze pov requestaj ali svaki hahahahahhaha ovo je haosTaman admin da pokaznjava ove pudlice za offtopic.Hvala.