Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration G.P. - 1.8 - The Famillies

Your ID
64734
Players nickname
Jefta Babaroga
Suspect ID
70677 20831 21273
Date of violation
Jan 18, 2026
Time of violation
22 22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=MFNpV3e1ILk

Predrag Matic

Player
Player
Brate nemas zivot kacis decu kako te robaju a imas 100 godina oces plakati sto te glupa deca robaju i objavis snimak od 16 minuta hahahahag koji si ti digitalac
Moram da te razocaram, prvo dal ste mislili da ce Jefta da vas pusti tek tako da ga robate i drkate. Trebalo je odma da vam bude sumnjivo cim vas ne napusava ili cim nismo dosli. A sto se godina tice, ja mislim da to nema nikakve veze sa igricom, tu su i stariji momci od njega, nego ih je za primer okacio i odradio na majmune, jbg kad mora tako da se barem malo vrati roleplay u igru. A kad smo kod zivota doticnog Jeffte kod mene je na suspend zbog neaktivnosti tako da pussaaa :*

BUTKA

Desi butkice!!!
Player
Takodje jos jedna OC uvreda, sve sajber mafijasi, ING "Nemoj da se ponavljam" A posle placu, pa imate li obraza picketine? Jeste se iskurcili? Jeste. Jel ispostovao RP? Jeste. Sta sad placete ko neke zene? Tolko vas je jako jebo da ga nije vadio. Pusa I
Mnogo si lud nadam se da ti je topljo u njegovoj bulji posto kolko vidim ne izlazis iz iste samo jos da se sagnes da mu ga posaftas samo to nisi cmarolizcu glupi

ilck

57 reborn
Player
Mnogo si lud nadam se da ti je topljo u njegovoj bulji posto kolko vidim ne izlazis iz iste samo jos da se sagnes da mu ga posaftas samo to nisi cmarolizcu glupi
"butka" ne seri digitalcu

Top Bottom