Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
64734
Players nickname
Jefta Babaroga
Suspect ID
70677 20831 21273
Date of violation
Jan 18, 2026
Time of violation
22 22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=MFNpV3e1ILk

Predrag Matic

Player
Player
1.na nijednu sliku nisam ja nisam tolko glup da saljem svoje slike
2.boli me kurac dal mi veruj evo u crkvu ti se kunem da nisam ja pisao jer nisam picka nego je drugar sigurno necu da se izvinim bilo kome kamo li ovom sinu i tebi isto j sve
Lepo si reko nisi tolko i vise si nego sto sam mislio.
A pod 2. Nemoj da se kunes ljubi te brat, verujemo ti :D

BUTKA

Desi butkice!!!
Player
Ja tebe bas i mogu,jedan derpe uvlaci se u bulju ima vrv 57 godine kurci se deci onda ga isti sinče dok mu kuci zenu kara neki narkoman unemployed je izdrzavaja gu keva i cale ako iste ima

Predrag Matic

Player
Player
Ja tebe bas i mogu,jedan derpe uvlaci se u bulju ima vrv 57 godine kurci se deci onda ga isti sinče dok mu kuci zenu kara neki narkoman unemployed je izdrzavaja gu keva i cale ako iste ima
Kolko si ti nesrecan decko u zivotu, nemas ti pravo da se kunes u Crkvu, nego idi u istu malo, posveti se Bogu, poslusaj koju liturgiju, ispovedi se posto vidim da si nesrecan i nezadovoljan svojim zivotom pa se bavis tudjim, pa ako uspes mozda se i pricestis. To ti je moj iskren savet, poslusaj me, pokusaj i veruj da ce ti mnogo lepse biti u zivotu, znam da ti je tesko ali veruj nisi jedini mnogo vas je takvih. Pa ces onda tek tad da imas pravo da se kunes u istu. Pusa <3

Predrag Matic

Player
Player
I da, popravi se u skolici posto vidim da si i tu malo opao, ovo ti sve govorim iz najbolje namere bas zato sto imam 57god, posto te tvoji kuci nisu vaspitali kako treba pa moram ja ovde... Al dobro nije problem i to je za ljude. :D

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom