Izvini ovo si ti?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Izvini ovo si ti?
Lepo si reko nisi tolko i vise si nego sto sam mislio.1.na nijednu sliku nisam ja nisam tolko glup da saljem svoje slike
2.boli me kurac dal mi veruj evo u crkvu ti se kunem da nisam ja pisao jer nisam picka nego je drugar sigurno necu da se izvinim bilo kome kamo li ovom sinu i tebi isto j sve
Onda tek tebe ne smem da zamislim kakav si cim od drugi saljes slike, mafijasNe jel si glup vidis da pise da je neko poslao to na ig grupu i ja sam screeno
Administracijo REAGIRAJTEJa tebe bas i mogu,jedan derpe uvlaci se u bulju ima vrv 57 godine kurci se deci onda ga isti sinče dok mu kuci zenu kara neki narkoman unemployed je izdrzavaja gu keva i cale ako iste ima
Kolko si ti nesrecan decko u zivotu, nemas ti pravo da se kunes u Crkvu, nego idi u istu malo, posveti se Bogu, poslusaj koju liturgiju, ispovedi se posto vidim da si nesrecan i nezadovoljan svojim zivotom pa se bavis tudjim, pa ako uspes mozda se i pricestis. To ti je moj iskren savet, poslusaj me, pokusaj i veruj da ce ti mnogo lepse biti u zivotu, znam da ti je tesko ali veruj nisi jedini mnogo vas je takvih. Pa ces onda tek tad da imas pravo da se kunes u istu. Pusa <3Ja tebe bas i mogu,jedan derpe uvlaci se u bulju ima vrv 57 godine kurci se deci onda ga isti sinče dok mu kuci zenu kara neki narkoman unemployed je izdrzavaja gu keva i cale ako iste ima
I da, popravi se u skolici posto vidim da si i tu malo opao, ovo ti sve govorim iz najbolje namere bas zato sto imam 57god, posto te tvoji kuci nisu vaspitali kako treba pa moram ja ovde... Al dobro nije problem i to je za ljude.Ja tebe bas i mogu,jedan derpe uvlaci se u bulju ima vrv 57 godine kurci se deci onda ga isti sinče dok mu kuci zenu kara neki narkoman unemployed je izdrzavaja gu keva i cale ako iste ima
I da, bas se vidi da si plitak da ne kazem glup ko i tvoji ortaci mafijasi, nigde argumenti al opet ti ponavljam znam da te boli i razumem te, dzabe talasate javno kad ste cave privatnoDva sina trljaca se gasiraju
Poslao sam ti glasovnu Hahahahahahhahahahhahahah najjaci je hahahahahahahhaHAHAHAHAH "DA TI DECA NEMAJU PARE ZA ZVAKE" HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHA
HAHAHHAHAH CUO SAMMMMMM, MNOGO SU LJUTIPoslao sam ti glasovnu Hahahahahahhahahahhahahah najjaci je hahahahahahahha
MORALI BRACA IZ KUCE DA IZADJU DA IH NE CUJU DA PSUJU HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAH CUO SAMMMMMM, MNOGO SU LJUTI
MORALI BRACA IZ KUCE DA IZADJU DA IH NE CUJU DA PSUJU HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH