Doticna osoba mi preti kako ce on i njegovi prijatenji nesto danas da mi urade kako ja nebih vise usao u Grand ...
Vidi se da mi preti RL ...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nisi ti nista reko da ces u igru da mi radis. Reko si da '' NECES UC VISE U IGRU STA CEMO DA TI RADIMO ''Haaha sta sam ti napiso posalji sliku legendo da cemo vas surit ko i jucer a ljepo smo vam brojali gdje ti saljes video pola fali … i nista ti prijetio nisam nego kazem da cemo vas ingame surit ko juxer i kakva je to prijetnja?? Administracio pa stvarno ???
Sine ir si mu pretio sta radis ti sad ces ti da se lepo provodisPa da to znaci da ti se nece milit uci ingame koliko cu da te surim ingame ja ne znam sta je tu problem brt ?? Ako igram po pravilima ne znam u cemu je problem ja bar brojim za razliku od nekih .... ??? I posatvi pov za 6.15 sta si kacio cijeli pov brt da se vidi da smo vam brojali al oke ne znam sta pokusavas eto ti![]()
Bravo, nedostatak ljudskog vremena i zivota, pretis nekome van karaktera, klasicna "tastatura mafija" ne mozes da podnese da je neko bolji od tebe. Ja se nadam da ces biti sankcionisan zbog ovakvog ponasanja.Pa da to znaci da ti se nece milit uci ingame koliko cu da te surim ingame ja ne znam sta je tu problem brt ?? Ako igram po pravilima ne znam u cemu je problem ja bar brojim za razliku od nekih .... ??? I posatvi pov za 6.15 sta si kacio cijeli pov brt da se vidi da smo vam brojali al oke ne znam sta pokusavas eto ti![]()
ahahahaaha ako je ovo irl threatDoticna osoba mi preti kako ce on i njegovi prijatenji nesto danas da mi urade kako ja nebih vise usao u Grand ...
Ja sam rambo 2ja ja i meni je lani pukla cijev i ja kazem ako je ovo irl ja sam rambo 8
Ti nisi normalanDoticna osoba mi preti kako ce on i njegovi prijatenji nesto danas da mi urade kako ja nebih vise usao u Grand ...