Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4234
Players nickname
Milos Manojlovic
Suspect ID
4114
Date of violation
Jan 24, 2026
Time of violation
08:57
Proofs
https://youtu.be/LVEi2GZCOmU

Kron3r

Player
Player
Haaha sta sam ti napiso posalji sliku legendo da cemo vas surit ko i jucer a ljepo smo vam brojali gdje ti saljes video pola fali … i nista ti prijetio nisam nego kazem da cemo vas ingame surit ko juxer i kakva je to prijetnja?? Administracio pa stvarno ???

Milos_Manojlovic

Player
Player
Haaha sta sam ti napiso posalji sliku legendo da cemo vas surit ko i jucer a ljepo smo vam brojali gdje ti saljes video pola fali … i nista ti prijetio nisam nego kazem da cemo vas ingame surit ko juxer i kakva je to prijetnja?? Administracio pa stvarno ???
Nisi ti nista reko da ces u igru da mi radis. Reko si da '' NECES UC VISE U IGRU STA CEMO DA TI RADIMO ''

Kron3r

Player
Player
Pa da to znaci da ti se nece milit uci ingame koliko cu da te surim ingame ja ne znam sta je tu problem brt ?? Ako igram po pravilima ne znam u cemu je problem ja bar brojim za razliku od nekih .... ??? I posatvi pov za 6.15 sta si kacio cijeli pov brt da se vidi da smo vam brojali al oke ne znam sta pokusavas eto ti :)

Stojke777

Player
Player
Pa da to znaci da ti se nece milit uci ingame koliko cu da te surim ingame ja ne znam sta je tu problem brt ?? Ako igram po pravilima ne znam u cemu je problem ja bar brojim za razliku od nekih .... ??? I posatvi pov za 6.15 sta si kacio cijeli pov brt da se vidi da smo vam brojali al oke ne znam sta pokusavas eto ti :)
Sine ir si mu pretio sta radis ti sad ces ti da se lepo provodis

Dusan Kalinic

Player
Player
Bravo, nedostatak ljudskog vremena i zivota, pretis nekome van karaktera, klasicna "tastatura mafija" ne mozes da podnese da je neko bolji od tebe. Ja se nadam da ces biti sankcionisan zbog ovakvog ponasanja.

Coaa

Player
Player
Vidim da si mnogo glup i da nemas 2 grama mozga jer ne znas da razlikujes pretnje u rl i u igrici

Milos Borge

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlućio sam prihvatiti ovu žalbu.

ID 4114 će dobiti kaznu za IRL Threating + Forum nalog će biti kažnjen !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom