Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GR 6.15 - Targeting | 48759 - 64283 - 183426 - 231227 - 231230 - 237126 - 236830 - 118377 - 236830 - 227958 - 226399 - 241338 - 182769

Status
Not open for further replies.
Your ID
129227
Players nickname
mucahit_pasa
Suspect ID
226399 48759 64283
Date of violation
Mar 3, 2026
Time of violation
21:16
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=qn1vEjtPH-A

Vegas_Komodor

Player
Player
madem gönder bu kadar iyisin bence bu akşam bi devlet atın, sonunda arena arena diye ağlamak orospu evladı hile süresi iddia ediyorsanda aç pov reqini banlat elemanı tabi olarak biliniyorsen 1 tane hileci :D 4 yıl bu oyunu oynanmışında hiçbir sikim öğrenememişsin çırak seni büyük çıraksın ya
Gelip Aile Evine RDM Atmak Sizi Baya İyi Oyuncu Olarak Gösterdi Hela Olsun Turfer'cıklar sizi

Hako Smoke

Player
Player
komedimi arenada dost vs si atalım diyosun vs de 15 fark yiyip arenadan kaçıyosun daha öğrencek çok şeyin var mesela oyunda din karıştırma kuralını bilmemen gibi FGWIKANJESGFOIKAJMNOGIKWAHG
orospunun evladı bana cevap ver bana 1 tane winin varmı blackouta karşı ? Madara ettik ananızı sike sike orospu amcığına çevirdik follofoş oldu ananızın amları sen gelip burda arif paşaya killist attım diye övün

Hako Smoke

Player
Player
Gelip Aile Evine RDM Atmak Sizi Baya İyi Oyuncu Olarak Gösterdi Hela Olsun Turfer'cıklar sizi
Orospunun coxugu bu sırada sen ne yapıyordun mesela ne winledin top10 dışı bizzwar ve informal winlemiş puahahahahahahahahaha saatlik 15-20k için ananızı siktirin informalda xD

Mucahit Pasa

Well-known member
Leader of unofficial org
Dear Administrators, by taking this matter to OC, these despicable individuals have once again revealed their vile nature. I am attaching a quote from a message sent to me via Discord to the forum file: I am confident that this toxic family and its members will receive the punishment they deserve.

İmgur :
They are trying to tarnish my name by making various accusations. We have always acted honestly; this family sees us as one of them.

Hako Smoke

Player
Player
Discord kanıtlarının bi boka yaramadığını bilmeyecek kadar ahraz ve aptal bir orospu çocuğusun, ama bekle sen mücahit çetin senin ananı yerle bir edicem

Hako Smoke

Player
Player
irl 100m para mı lazım mücahit çetin haberlerin geliyor bak dostum , iftiralarda bulunmadan önce bi kendini düşün bu herifler beni sikmez mi diye :)))))

Hako Smoke

Player
Player
Dear Administrators, by taking this matter to OC, these despicable individuals have once again revealed their vile nature. I am attaching a quote from a message sent to me via Discord to the forum file: I am confident that this toxic family and its members will receive the punishment they deserve.

İmgur :
They are trying to tarnish my name by making various accusations. We have always acted honestly; this family sees us as one of them.
Dear administrators, this bastard called Mücahit Cetin has violated GR 3.1 by calling my friends "scum". This bastard is the leader of an unofficial organisation and, instead of setting an example for everyone, he is breaking the rules by swearing. If you ban this bastard, you will be contributing greatly to the development of Grand RP. Thank you for your time.

Lui Luciano

Player
Player
I think the person who started the forum just wrote down all the strangers they randomly saw. However, I (182769) have nothing to do with either the beginning or the end of the incident. As you can see, I'm trying to get all my teammates to back off by telling them, “Forget it, it's not worth the bullets you'll waste.” I think they opened the forum by involving everyone because they couldn't choose in the chaos of the situation.

Vegas_Komodor

Player
Player
Bence forumu başlatan kişi rastgele gördüğü tüm yabancıları yazdı. Ancak benim (182769) olayın başlangıcı veya sonuyla hiçbir ilgim yok. Gördüğünüz gibi, tüm takım arkadaşlarımı geri çekilmeye ikna etmeye çalışıyorum ve onlara "Boş ver, harcayacağın mermilere değmez" diyorum. Sanırım forumda herkesi dahil ederek açtılar çünkü durumun kaosunda seçim yapamadılar.
Aile üyeniz bile warning yememek için sizi satıyo knk FIHNEOIKGHAJNOIEHNDGAOIHNGOAIHJNOIAHJGNOIAENWHJHA

Lui Luciano

Player
Player
O Mücahit denen işe yaramaz pasif yıkık mal hırsından povları izlemeden dinlemeden herkese forum açıp banlatma peşinde. Başka da bir sikimi yapabilecek bir adam değil zaten OldPasa zamanından bilirim onun o Miraç abisinin nasıl götünü yaladığını. Çok konuşturmasın beni

Vegas_Komodor

Player
Player
O bide aile liderinin ismine kadar çalıp sahte karartma performansı kadar nonamesiniz
image.png

zamanında gruba çekildiğinde kaçan hako smoke bana denk tutamaz

Hako Smoke

Player
Player
kanıt varsa at boş laf yapma o size gelip mücahit irl yapıyor diğen lavuga discord dm lerini actırın kim kimden para istemişte kim kimi geri çevirmiş görürsünüz kötüsünüz ya ayrıca
Amın oğlu senin o liderin daha 1 hafta önce bize haber yolladı 100m lazım diye amına soktuğum eşşeği senin o abi dediklerin hergün bizimle iletişim halinde sende burda bi sikim bilmeden at tut :D

Hako Smoke

Player
Player
O bide aile liderinin ismine kadar çalıp sahte karartma performansı kadar nonamesiniz
image.png

zamanında gruba çekildiğinde kaçan hako smoke bana denk tutamaz
Hani beni buluyodun orul orul orospu cocugu , benmi kaçtım gruptan ? Sana her seni bulcam seni panellicem dediğinde yapmazsan ananı bacını sikerim diyen ben değil miydim? Korkak orospu evladı sence ben panel yemekten ifşa olmaktan korkan bi elemana mı benziyor muyum? Sokakta beni görsen donuna sıçarak eve gidersin sik kafalı seni ????

Vegas_Komodor

Player
Player
Amın oğlu senin o liderin daha 1 hafta önce bize haber yolladı 100m lazım diye amına soktuğum eşşeği senin o abi dediklerin hergün bizimle iletişim halinde sende burda bi sikim bilmeden at tut :D
ben her olayı biliyorum zamanında gruba çekilip kaçtığın gibi korkudan dolayı madem hergün iletişim halindesiniz ve biz size para için haber yolladık at buraya herkez görsün birde bukadar malsınız ki size para için haber yollicaz üstüne bide sizi toxiclicez kendimi banlatmak icin???? buna bile beynininiz basmıyor

Vegas_Komodor

Player
Player
Hani beni buluyodun orul orul orospu cocugu , benmi kaçtım gruptan ? Sana her seni bulcam seni panellicem dediğinde yapmazsan ananı bacını sikerim diyen ben değil miydim? Korkak orospu evladı sence ben panel yemekten ifşa olmaktan korkan bi elemana mı benziyor muyum? Sokakta beni görsen donuna sıçarak eve gidersin sik kafalı seni ????
seni bulmak mı ?? hafızanı s seni zaten görüyorum sokakta FWINFOLAIKNGOLNGOLAIMJA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom