Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GR 6.15 - Targeting | 48759 - 64283 - 183426 - 231227 - 231230 - 237126 - 236830 - 118377 - 236830 - 227958 - 226399 - 241338 - 182769

Status
Not open for further replies.
Your ID
129227
Players nickname
mucahit_pasa
Suspect ID
226399 48759 64283
Date of violation
Mar 3, 2026
Time of violation
21:16
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=qn1vEjtPH-A

Hako Smoke

Player
Player
ben her olayı biliyorum zamanında gruba çekilip kaçtığın gibi korkudan dolayı madem hergün iletişim halindesiniz ve biz size para için haber yolladık at buraya herkez görsün birde bukadar malsınız ki size para için haber yollicaz üstüne bide sizi toxiclicez kendimi banlatmak icin???? buna bile beynininiz basmıyor
Hahahahahahahhahahah koparttı beni , abicim senin bu tarz şeylerden haberin olmaz ama şuan liderin mücahitin göt korkusunu bi ben birde allah biliyordur ;)

Hako Smoke

Player
Player
seni bulmak mı ?? hafızanı s seni zaten görüyorum sokakta FWINFOLAIKNGOLNGOLAIMJA
Gruba ne diye ekledin beni amına soktumun sanal mafyası discord grubunda mı dövcektin beni ? 4 kişiydiniz tek başıma hepinizin anasınabacısına sövüp erkekseniz bulursunuz beni diye sövüp çıktım napcaktım senin gibi küfür ederek mi kavga etcektim orda kitabını siktimin amelesi göt korkusuna sokağa çıkamıyonuz sanalda erkeksiniz ananızı gelip gözlerinizin önünde sikseler ses edemeyip peçete tutcak tiplersiniz burda erkek olmuşsunuz aq çomarları sizi

Vegas_Komodor

Player
Player
Gruba ne diye ekledin beni amına soktumun sanal mafyası discord grubunda mı dövcektin beni ? 4 kişiydiniz tek başıma hepinizin anasınabacısına sövüp erkekseniz bulursunuz beni diye sövüp çıktım napcaktım senin gibi küfür ederek mi kavga etcektim orda kitabını siktimin amelesi göt korkusuna sokağa çıkamıyonuz sanalda erkeksiniz ananızı gelip gözlerinizin önünde sikseler ses edemeyip peçete tutcak tiplersiniz burda erkek olmuşsunuz aq çomarları sizi
tamam çevik

Patsocu Arif abi

Player
Player
Ananı çorba yapmamı istemiyorsan oyununu oyna oynamıyorsanda biz ananın amıyla oynarız rahata kal ansızın bir gece gelebilir +46 rahata kal genç 😁😁

Hako Smoke

Player
Player
ben her olayı biliyorum zamanında gruba çekilip kaçtığın gibi korkudan dolayı madem hergün iletişim halindesiniz ve biz size para için haber yolladık at buraya herkez görsün birde bukadar malsınız ki size para için haber yollicaz üstüne bide sizi toxiclicez kendimi banlatmak icin???? buna bile beynininiz basmıyor
Ayrıca seninde beynin neye basmıyor biliyor musun o para sorduğunuz aracıların gelipte bize para sorduğunu bilmiyorsun burada sadece boş boş zırvaloyorsun , eğer kanıtım olmasaydı burada forumda bu kadar kişinin içinde bunu yazmazdım ama sabırlı olun size de güzel bir film çekicez :)

Hako Smoke

Player
Player
vegas ne kadar komiksin la valla yarılacam şurda daha 3 sene önce abi çekiyodun şimdi mi büyüdün erkek oldun xDDDD
Hahahahaha bunlar böyledir bilader , abi abi diye götlerinde gezdikleri adamlara abi çektirdik hala bizle denk olduklarını felan düşünüyorlar :D

Hako Smoke

Player
Player
Arif paşa bundan sonra benim korumam altındadır , asıl gerçek paşa arif paşadır mücahit ve diğer paşalar miracın yalama köpekleri ve irl alarak aile yönetmeye çalışan aptal ordusudur.

ertayy

Player
Player
Arif paşa bundan sonra benim koruma altında, asıl gerçek paşa arif paşadır mücahit ve diğer paşalar miracın yalama köpekleri ve irl alarak aile yönetmeye çalışan aptal grubudur.
uza bana havlama burada siktir git it ana bacida katma anan yatalak diye bu kadar değersiz mi de milletin anasina sövüyorsun burda.

Patsocu Arif abi

Player
Player
Arif paşa bundan sonra benim korumam altındadır , asıl gerçek paşa arif paşadır mücahit ve diğer paşalar miracın yalama köpekleri ve irl alarak aile yönetmeye çalışan aptal ordusudur.
Ayşe ve Emineyi aradıktan sonra asıl yalamanın kim olduğunu örenecekşn😅😅 sana 2 gün mühdedt ya özür dile yada olacaklardan ben sorumlu değilim aşko

Furi Blackout

Player
Player
Sana ve ailene yeterince prim verdik sanırım kumda oynamaya devam edebilirsiniz state atıyorsunuz adamın zırhını kıramıyorsunuz sağda solda aglıyorsunuz 4 sene oyun oynayan arkadaş şuan neredesin gel başla geri oyuna neler yapamayacaksın bir görelim sağda solda forum açmaya benzemez o arif denen andavalı kapımda bekletiyordum sizide bekletirim

Status
Not open for further replies.
Top Bottom