Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62785
Players nickname
Emin
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 15, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=6rGF0xNci0I

Cmoee

Player
Player
Lagano znamo ko moli da se druze ljudi sa njim a ko ne
Ko moli sine ja barem imam drugare tebe su kikali iz ashena,berlusconia,hells angelsa,unexpecteda i jos mnogo ja barem imam ekipu na server ti imas ekipu za roblox

DiegoDjapa

Player
Player
Ko moli sine ja barem imam drugare tebe su kikali iz ashena,berlusconia,hells angelsa,unexpecteda i jos mnogo ja barem imam ekipu na server ti imas ekipu za roblox
Sve 4 sto si rekao sam lefto a i nisam ni u jednoj bl dobio a sa ekipom sam dobar iz svih familija sto si reko sem unexpecteda samo sto ti preostaje da cutis jer si digitalac teski, imam sve dokaze da nisam bl dobio pozz.

DiegoDjapa

Player
Player
I svi znaju kakav si kao osoba pa te zbog tog i mrze,kupovao si Akaunte za irl pare to ti kaze koliko si zapravo ovisan o grandu

Cmoee

Player
Player
I svi znaju kakav si kao osoba pa te zbog tog i mrze,kupovao si Akaunte za irl pare to ti kaze koliko si zapravo ovisan o grandu
Ne tacnije vecina koji me mrze me mrze zbog citera koje sam banovao a ko me gotivi gotivi me zbog dobrote a tebi nisam uradio nijedno ni drugo ti si sam po sebi odlucio da se raspravljas jer te niko ne zna ono znaju te kao robota sado roblox kid i to sve govori o tebi nismo na isti nivo

DiegoDjapa

Player
Player
Ne tacnije vecina koji me mrze me mrze zbog citera koje sam banovao a ko me gotivi gotivi me zbog dobrote a tebi nisam uradio nijedno ni drugo ti si sam po sebi odlucio da se raspravljas jer te niko ne zna ono znaju te kao robota sado roblox kid i to sve govori o tebi nismo na isti
Uzivaj npcu

KoMi02

Player
Player
Ne tacnije vecina koji me mrze me mrze zbog citera koje sam banovao a ko me gotivi gotivi me zbog dobrote a tebi nisam uradio nijedno ni drugo ti si sam po sebi odlucio da se raspravljas jer te niko ne zna ono znaju te kao robota sado roblox kid i to sve govori o tebi nismo na isti nivo
Ma kog si ti bano sta izmisljas botu jedan blamiras se po ovom serveru i forumu a i cak si kreno po tt iskr mene bi bilo sramota batica umislio nekog i nest

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtevam da ID 85148 dostavi svoj POV od trenutka kada je ubio ID 62785 naFabrike oruzija u 22:23 - 15.03.. Rok za dostavu je 16h.

Ova zalba se ne moze povuci!

Svaki naredni offtopic ce biti kaznjen

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

Na POV se ne vidi nista sumnjivo!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom