lagano boli to njega ali proce neka trpi kad je forum warriorI ti si iz nase pa se sad svetis jer te boli
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!lagano boli to njega ali proce neka trpi kad je forum warriorI ti si iz nase pa se sad svetis jer te boli
kazi samo u koju da znam.Imas 0 killova bezrukasu mrtvi iz svih familija si dobio BL
Slikaj logove, sam sam livaoI ti si iz nase pa se sad svetis jer te boli
ali opet si bl dobio tako da nece promenit cnjenicu da si bl dobioSlikaj logove, sam sam livao
Djapa svi te zivi mrze i u familiji svi kazu da smaras i da si BOT zato si i BL jer igras kao mrtvi jarackazi samo u koju da znam.
Lagano znamo ko moli da se druze ljudi sa njim a ko neDjapa svi te zivi mrze i u familiji svi kazu da smaras i da si BOT zato si i BL jer igras kao mrtvi jarac
Ko moli sine ja barem imam drugare tebe su kikali iz ashena,berlusconia,hells angelsa,unexpecteda i jos mnogo ja barem imam ekipu na server ti imas ekipu za robloxLagano znamo ko moli da se druze ljudi sa njim a ko ne
Sve 4 sto si rekao sam lefto a i nisam ni u jednoj bl dobio a sa ekipom sam dobar iz svih familija sto si reko sem unexpecteda samo sto ti preostaje da cutis jer si digitalac teski, imam sve dokaze da nisam bl dobio pozz.Ko moli sine ja barem imam drugare tebe su kikali iz ashena,berlusconia,hells angelsa,unexpecteda i jos mnogo ja barem imam ekipu na server ti imas ekipu za roblox
Ne tacnije vecina koji me mrze me mrze zbog citera koje sam banovao a ko me gotivi gotivi me zbog dobrote a tebi nisam uradio nijedno ni drugo ti si sam po sebi odlucio da se raspravljas jer te niko ne zna ono znaju te kao robota sado roblox kid i to sve govori o tebi nismo na isti nivoI svi znaju kakav si kao osoba pa te zbog tog i mrze,kupovao si Akaunte za irl pare to ti kaze koliko si zapravo ovisan o grandu
Uzivaj npcuNe tacnije vecina koji me mrze me mrze zbog citera koje sam banovao a ko me gotivi gotivi me zbog dobrote a tebi nisam uradio nijedno ni drugo ti si sam po sebi odlucio da se raspravljas jer te niko ne zna ono znaju te kao robota sado roblox kid i to sve govori o tebi nismo na isti
subjektivni osecaj kada ti najveci NPC servera kaze da si NPCUzivaj npcu
Ljuti smo bahahah,brani se cutnjom.subjektivni osecaj kada ti najveci NPC servera kaze da si NPC
Ma kog si ti bano sta izmisljas botu jedan blamiras se po ovom serveru i forumu a i cak si kreno po tt iskr mene bi bilo sramota batica umislio nekog i nestNe tacnije vecina koji me mrze me mrze zbog citera koje sam banovao a ko me gotivi gotivi me zbog dobrote a tebi nisam uradio nijedno ni drugo ti si sam po sebi odlucio da se raspravljas jer te niko ne zna ono znaju te kao robota sado roblox kid i to sve govori o tebi nismo na isti nivo
Dobro komarac ako smo posvadjani ne moras barem da izmisljas al okej ono livao sam familiju nemamo nistaMa kog si ti bano sta izmisljas botu jedan blamiras se po ovom serveru i forumu a i cak si kreno po tt iskr mene bi bilo sramota batica umislio nekog i nest