Dobar dan administracijo admin je mene poslao za ovo pravilo nakon 10 puta dranja da mogu da idem off road putevima do 70 na sat jer imam licku biografijo i on se pravi pametan i dalje me salje na videu se jos vidi kako idem 35 i opet me poslao taj perk sluzi sa razlogom i svako zna sta znaci ``off road`` on tvrdi po puticima to nema nikakve veze sa ovim rijec ``OFF ROAD`` znaci van puta ako nije upoznat sa engleskim jezikom sto znaci da ja mogu vozit auto tim putevima do 70 na sat admin je jako arogantan ne zna prihvatit svoju gresku i ja radi njega gubim 440k auto i 120 min jaila za nesto sto on vec treba da zna kaznite admina i samo mi skinite kaznu hvala.
Ja vam ne mogu nabrojat koliko puta su admini me posalli za ovu istu stvar jer sam na brdo vozio do 70 i odma izvadili iz jaila jedino se ovaj admin pravi pametan i misli da zna bolje od svih.
Ja vam ne mogu nabrojat koliko puta su admini me posalli za ovu istu stvar jer sam na brdo vozio do 70 i odma izvadili iz jaila jedino se ovaj admin pravi pametan i misli da zna bolje od svih.
Approved - Licna Biografija | Zonixx Munjaa | 51249
Ime:Zonixx Pol:Muski Starost: 23 ( U gradu) Rasa: Bijelac Nacionalnost: Crnogorac Mesto rođenja: Los Santos Otac: Deki Domestos Majka: Saki Ruznarin Težina: 85 Kg Visina: 190 cm Boja očiju: kafene Boja kose: kafena Tetovaže: noge,ruke,ledja,glava Prednosti: efikasan , brz , inteligentan Slabost...
gta5grand.com