Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51249
Players nickname
Zonixx Munjaa
Administrators nickname
Daki Sonora
Date
Mar 21, 2026
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/bBPFsfvc498

Zonixx

Player
Player
Dobar dan administracijo admin je mene poslao za ovo pravilo nakon 10 puta dranja da mogu da idem off road putevima do 70 na sat jer imam licku biografijo i on se pravi pametan i dalje me salje na videu se jos vidi kako idem 35 i opet me poslao taj perk sluzi sa razlogom i svako zna sta znaci ``off road`` on tvrdi po puticima to nema nikakve veze sa ovim rijec ``OFF ROAD`` znaci van puta ako nije upoznat sa engleskim jezikom sto znaci da ja mogu vozit auto tim putevima do 70 na sat admin je jako arogantan ne zna prihvatit svoju gresku i ja radi njega gubim 440k auto i 120 min jaila za nesto sto on vec treba da zna kaznite admina i samo mi skinite kaznu hvala.

Ja vam ne mogu nabrojat koliko puta su admini me posalli za ovu istu stvar jer sam na brdo vozio do 70 i odma izvadili iz jaila jedino se ovaj admin pravi pametan i misli da zna bolje od svih.

Zonixx

Player
Player
Na videu se 10 puta cuje kako ga pitam dali je brdo off road ili road momak nema odgovor zna da sam upravu ali ne zeli priznat svoju gresku bezobrazluk.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
OffRoad putevima zemljanim mozes ici sa biografijom ako imas perk , a van ikakvih puteva , uz planine ne mozes
Administrator je donio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom