tražim unban mojega naloga iz razloga što ja nijesam uvrijedio grand roleplay sa time što sam reka ''jebem ti projekat'' ja sam sa riječi projekat mislio na svoj lični projekat i u trenutku kad sam ja to napisa sam zborio u isto vrijeme sa višom silom i na discord sa mojime drugom u tome trenutku sam sa višom silom zborio o nekim promjenama za karakter unutar igrice i sa drugom na discord oko nekog našega projekta i sa time drugom sam se nešto iznervira jer smo napravili jednu grešku i njemu sam šćeo to da napišem ali kako sam pisao sa višom i sa njime u isto vrijeme zbunio me multitasking i višoj sili sam napisa umjesto njemu ja sam potom administratoru napisa da se šalim kad sam provalio šta sam uradio a on mi je napisa da dobijam ban za to možete pogledati cijeli moj chat sa višom sliom vazda smo zborili sa full poštovanjem i vazda sam im poželio nakon chata pozdrav i da uživaju možete i viđeti koko sam vremena proveo na grad roleplayu. nadam se da ćemo se opet viđeti ako bog da unutar role playa