Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55594
Players nickname
Luka Gambino
Administrators nickname
aldin verstappen
Date
Apr 5, 2026
Time
20:50
Proofs
https://imgur.com/a/neHX55W

luka Gambino

Player
Player
tražim unban mojega naloga iz razloga što ja nijesam uvrijedio grand roleplay sa time što sam reka ''jebem ti projekat'' ja sam sa riječi projekat mislio na svoj lični projekat i u trenutku kad sam ja to napisa sam zborio u isto vrijeme sa višom silom i na discord sa mojime drugom u tome trenutku sam sa višom silom zborio o nekim promjenama za karakter unutar igrice i sa drugom na discord oko nekog našega projekta i sa time drugom sam se nešto iznervira jer smo napravili jednu grešku i njemu sam šćeo to da napišem ali kako sam pisao sa višom i sa njime u isto vrijeme zbunio me multitasking i višoj sili sam napisa umjesto njemu ja sam potom administratoru napisa da se šalim kad sam provalio šta sam uradio a on mi je napisa da dobijam ban za to možete pogledati cijeli moj chat sa višom sliom vazda smo zborili sa full poštovanjem i vazda sam im poželio nakon chata pozdrav i da uživaju možete i viđeti koko sam vremena proveo na grad roleplayu. nadam se da ćemo se opet viđeti ako bog da unutar role playa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom