Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

VukBonanza

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL
Vuk
2. Vaše godine
14
3. Vremenska zona
gmt +2
4. Prosjek online po danu
3 - 5h
5. Vaš Discord
neterkmlek
6. Vaše ingame ime
Lili Merdi
7. Vaš ID
83579

1. Lider za
The families
2.1 pre svega imam veliku želju da vodim ozbiljnu i aktivnu organizaciju kao što je The Families. Smatram da imam dovoljno iskustva u roleplayu, posebno u gangovima, i znam kako funkcioniše vođenje ekipe, donošenje pravih odluka i organizacija akcija.

2.2 Familisi nisu samo obična banda, već prava porodica koja mora imati disciplinu, lojalnost i poštovanje. moj cilj je da napravim stabilnu i jaku ekipu gde će svaki član znati svoju ulogu i gde će rp biti kvalitetan bez haosa.

2.3 imam iskustva u komandovanju i radu sa ljudima, znam kako da održim komunikaciju bez konflikta i da rešavam probleme unutar organizacije. uvek saslušam svakog člana, ali donosim odluke koje su najbolje za celu bandu.

2.4 moj cilj je da blood street gang postane jedna od najjačih i najaktivnijih bandi na serveru kroz kvalitetan i realističan rp, a ne samo kroz pucnjavu. fokus bi bio i na savezu sa drugim bandama.

2.5 takođe želim da spojim ozbiljnost i zabavu, kako bi članovi bili aktivni, zadovoljni i motivisani da ostanu u organizaciji.

3.vaši saveti za poboljšanje roleplay-a u organizaciji:

3.1 uveo bih jasna i stroga pravila ponašanja – poštovanje lidera i viših rankova, bez trollanja i kršenja rp pravila.

3.2 organizovao bih redovne ic sastanke gde bi se planirale akcije, rešavali problemi i nagrađivali aktivni članovi.

3.3 svaki član bi imao svoju ulogu (turfer, enforcer, driver itd.) kako bi rp bio realističniji i organizovaniji.

3.4 radio komunikacija bi bila strogo kontrolisana – bez nepotrebnih priča, samo bitne informacije tokom akcija.

3.5 fokus bi bio na kvalitetu rp-a – manje random pucanja, a više planiranja, taktike i pregovora.

3.6 novi članovi bi prolazili kratku obuku kako bi naučili pravila, hijerarhiju i način funkcionisanja bande.
Hvala na citanju
Lili Merdi​

Nikola Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon Pregleda aplikacije, odlucio sam Odbiti ovu aplikaciju

( Aplikacija kopirana )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom