Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
82833
Players nickname
neymar loney
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 24, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/947f4x

Cmoee

Player
Player
bia sam na pc checku i zaboravio mi je vratit kasnije sve i nije se zvuk sejva
gle ovo 🤦🏼
ma nisi ga ispratio kroz brdo ma ne kakvi pa vama indijancima botinama koji nemate muda da igrate ko ljudi bez skripti itd treba ne da se banujete sa servera nego sa cele ragemp platforme botu bezruki
A ovo ti je 30 dan ban svakako burazeru ne cuje ti se zvuk

Ethan Cross

🔴🔵
Player
gle ovo🤦🏼
ma nisi ga ispratio kroz brdo ma ne kakvi pa vama indijancima botinama koji nemate muda da igrate ko ljudi bez skripti itd ne treba da se banujete sa servera nego sa cele ragemp platforme botu bezruki
A ovo ti je 30 dan ban svakako burazeru ne čuje ti se zvuk
Nemoj mi samo ti govorit nesto...

Leon Cross

Player
Player
gle ovo 🤦🏼
ma nisi ga ispratio kroz brdo ma ne kakvi pa vama indijancima botinama koji nemate muda da igrate ko ljudi bez skripti itd treba ne da se banujete sa servera nego sa cele ragemp platforme botu bezruki
A ovo ti je 30 dan ban svakako burazeru ne cuje ti se zvuk
sta ti kenjas mnogo proso si pc check i si sada tuff

Cmoee

Player
Player
sta ti kenjas mnogo proso si pc check i si sada tuff
Nije niko ovde tuff samo dajem do znanja da ce citeri oduvek biti i ostati donji u svakom smislu, a i vidi se da bot ne zna da postedi taj cit cim je AC detektovao unusual activity i banovao ga tako da dalje nemam nameru niti cu bilo sta da pisem povodom ovog NPCa kojeg je ubilo u pojam to sto nije mogao ja nijednom eventu uradit nesto i kupio je skriptu…LP

Edit : a i druze ni tebi ne ide u prilog da mi govoris bilo sta kad se krijes i ban evadas forum nalog si napravio juce u 23:58 sve mi je jasno burazeru

Leon Cross

Player
Player
Nije niko ovde tuff samo dajem do znanja da ce citeri oduvek biti i ostati donji u svakom smislu, a i vidi se da bot ne zna da postedi taj cit cim je AC detektovao unusual activity i banovao ga tako da dalje nemam nameru niti cu bilo sta da pisem povodom ovog NPCa kojeg je ubilo u pojam to sto nije mogao ja nijednom eventu uradit nesto i kupio je skriptu…LP

Edit : a i druze ni tebi ne ide u prilog da mi govoris bilo sta kad se krijes i ban evadas forum nalog si napravio juce u 23:58 sve mi je jasno burazeru
ti si sad smesan ili?

Top Bottom