Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
82833
Players nickname
neymar loney
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 24, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/947f4x

Cmoee

Player
Player
bia sam na pc checku i zaboravio mi je vratit kasnije sve i nije se zvuk sejva
gle ovo 🤦🏼
ma nisi ga ispratio kroz brdo ma ne kakvi pa vama indijancima botinama koji nemate muda da igrate ko ljudi bez skripti itd treba ne da se banujete sa servera nego sa cele ragemp platforme botu bezruki
A ovo ti je 30 dan ban svakako burazeru ne cuje ti se zvuk

Ethan Cross

🔴🔵
Player
gle ovo🤦🏼
ma nisi ga ispratio kroz brdo ma ne kakvi pa vama indijancima botinama koji nemate muda da igrate ko ljudi bez skripti itd ne treba da se banujete sa servera nego sa cele ragemp platforme botu bezruki
A ovo ti je 30 dan ban svakako burazeru ne čuje ti se zvuk
Nemoj mi samo ti govorit nesto...

Leon Cross

Player
Player
gle ovo 🤦🏼
ma nisi ga ispratio kroz brdo ma ne kakvi pa vama indijancima botinama koji nemate muda da igrate ko ljudi bez skripti itd treba ne da se banujete sa servera nego sa cele ragemp platforme botu bezruki
sta ti kenjas mnogo proso si pc check i si sada tuff

Cmoee

Player
Player
sta ti kenjas mnogo proso si pc check i si sada tuff
Nije niko ovde tuff samo dajem do znanja da ce citeri oduvek biti i ostati donji u svakom smislu, a i vidi se da bot ne zna da postedi taj cit cim je AC detektovao unusual activity i banovao ga tako da dalje nemam nameru niti cu bilo sta da pisem povodom ovog NPCa kojeg je ubilo u pojam to sto nije mogao ja nijednom eventu uradit nesto i kupio je skriptu…LP

Edit : a i druze ni tebi ne ide u prilog da mi govoris bilo sta kad se krijes i ban evadas forum nalog si napravio juce u 23:58 sve mi je jasno burazeru

Leon Cross

Player
Player
Nije niko ovde tuff samo dajem do znanja da ce citeri oduvek biti i ostati donji u svakom smislu, a i vidi se da bot ne zna da postedi taj cit cim je AC detektovao unusual activity i banovao ga tako da dalje nemam nameru niti cu bilo sta da pisem povodom ovog NPCa kojeg je ubilo u pojam to sto nije mogao ja nijednom eventu uradit nesto i kupio je skriptu…LP

Edit : a i druze ni tebi ne ide u prilog da mi govoris bilo sta kad se krijes i ban evadas forum nalog si napravio juce u 23:58 sve mi je jasno burazeru
ti si sad smesan ili?

Teo Crnii

Most loyal player
Leader of unofficial org

Prvo da te jednu stvar naucim ako te AC bana to ne mora znacit da neko ima cit jer ocito neznas uopce sta je AC jer imas 10 godina, druga stvar marin se zna pucat za razliku od tebe i uvjek se dobro pucao a na primjer ti koji do prije mjesec dana nisi znao hitat osobu koja stoji sad odjednom pravis po 10 killova po inf ja mislim da je to dovoljan dokaz da imas cheat i ond ami se ti ode nadjes srat nesto o citovanju marin je jucer prosa pcc a za tebe bi bilo upitno jel bi ga prosao tkd ne gubi se jer si pametniji dok sutis

Teo Crnii

Most loyal player
Leader of unofficial org
gle ovo 🤦🏼
Zvuk mu se ne cuje iz opravdanog razloga a ne jer ga je on ugasio

Cmoee

Player
Player
Prvo da te jednu stvar naucim ako te AC bana to ne mora znacit da neko ima cit jer ocito neznas uopce sta je AC jer imas 10 godina, druga stvar marin se zna pucat za razliku od tebe i uvjek se dobro pucao a na primjer ti koji do prije mjesec dana nisi znao hitat osobu koja stoji sad odjednom pravis po 10 killova po inf ja mislim da je to dovoljan dokaz da imas cheat i ond ami se ti ode nadjes srat nesto o citovanju marin je jucer prosa pcc a za tebe bi bilo upitno jel bi ga prosao tkd ne gubi se jer si pametniji dok sutis
Dan pre njega sam prosao pc check, sine ja sam za tebe i marina uvek bio jebac u pucanju a ti nemas pravo da pricas o pucanju jer nikad nisi isao na pucanja pre 2 dana si prvi put ikada dosao na event ti me ni ne poznajes srećo, sad cr svi da vide burazeru ko si ti jer ti ovo pises iz razloga jer sam te ubio na event i sada kmecis

Nemas ti sta mene da ucis sta je AC svi znaju kako AC funkcionise tako da ne pravi se pametan kad si tocak od bicikla

Teo Crnii

Most loyal player
Leader of unofficial org
Dan pre njega sam prosao pc check, sine ja sam za tebe i marina uvek bio jebac u pucanju a ti nemas pravo da pricas o pucanju jer nikad nisi isao na pucanja pre 2 dana si prvi put ikada dosao na event ti me ni ne poznajes srećo, sad cr svi da vide burazeru ko si ti jer ti ovo pises iz razloga jer sam te ubio na event i sada kmecis

Nemas ti sta mene da ucis sta je AC svi znaju kako AC funkcionise tako da ne pravi se pametan kad si tocak od bicikla
Kakav si ti kid mali sta si ti decko marin bi te odvalio 1 na 1 ko i ja bez iti malo problema imas 10 godina i spavas na forumu

Cmoee

Player
Player
Kakav si ti kid mali sta si ti decko marin bi te odvalio 1 na 1 ko i ja bez iti malo problema imas 10 godina i spavas na forumu
blejao si samnom u vc i raspitivao si se kako da ubacis redux hahahahahahah marina ja maltretiram na svako pucanje a ako hoce nek se javi docicemo u vc zvacemo tebe upalicemo shareove pa da vidis kako ga pusi a uostalom za godine ti si udaren u glavu isto smo godiste

Ethan Cross

🔴🔵
Player

vidim da ti ne znas sta je AC pitaj koga os

Cmoee

Player
Player
vidim kako znas vidi se da nikad nisi otisa dalje od inf-a
Otisao sam ja i daleko sam otisao ispred tebe a ti sa tvojom Temu 00 Agent Turf Ekipom prosek 2 teritorije treba da bacis komp na deponiju a da napomenem da su 2 clana iz vaseg fama dobili za pc check danas teo crni verovatno zna za to bot neznalac

Top Bottom