Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
103653
Players nickname
Dede Yorgun
Suspect ID
248413
Date of violation
Apr 27, 2026
Time of violation
18:47
Proofs
https://youtu.be/swjLJIT9fls?si=O7B3th3LuZbuSsOZ

Ege Cyrus

Player
Player
Arkadaşım biz herşeyi kabullendik ama sen neden yaptığın şeyleri yapmadım diyorsun ? Hile satın aldın hile kullanmadım diyorsun işletmeni satıp parayı cebine koydun irl yapmadım diyosun, parayı borca aldığını bile biliyoruz mesela adamın arkasından atıp tutuyordun parayı alana kadar götüm çıktı başkası olsa borca vermem diyorsun bunlarda mi yalan atasını siktigimin yalancı obez köpeği doğruları konuş birazda :))))
I really enjoy reading the stories you write, my friend. Keep going... Also, what do you mean by "we accepted everything"? I hope that includes what we said about your family.;)

Hako Smoke

Player
Player
Hahaha, you're really funny. It's funny that you're writing about the loan I gave to my friend like this. Since there were no restrictions, I did this openly through my family. Before doing so, I also obtained the necessary permission and information from the admins. If I had sold it, I would have had to create a family like you and do it from there, I suppose. You know these things much better than I do. I didn't do any selling, and I don't need to, but you pathetic people earn income in real life with the money you make from this game, and you attack me because I left a family that I don't support.
You say you didn’t support them, but I have video evidence showing that you deposited 200m into that family’s account and transferred it to someone else as a bonus; you say you didn’t support them, but there’s a forum where you acted as a leader in that family and submitted an ‘unoff’ application; instead of just making false accusations, why don’t you ask yourself just how lacking in character you are, you pathetic dog

elbanderas

Player
Player
Korkudan göt deliğinin büyüdüğünü biliyorum ege Cyrus ama böyle kurtulamicaksin sana benimle uğraşmayı zevkle öğreteceğim :)
Yarrak kafalı Süreyya sen perma yemedin mi amın oğlu banevade yapıp oynuyorsun siktigimin pkkli pici egenin de Seninde ananı götünden haldir huldur sikeyim niye ailenizde pkkli hdpli tutuyorsunuz orospu cocuklari amin oğlu hako o 3 bacini götünden sikene kadar orospu ederim

Hako Smoke

Player
Player
"Eğer ban yersem, LV pantolonumu ve diğer eşyalarımı aileme vereceğim" - Büyük Adam Ege Cyrus'tan. ÇOK BÜYÜK ADAM!😭
Hahahahaha , onlar okyanusta yüzerken size bir damla su veriyordu, biz şelale yapacağız ama size bir damacana su vereceğiz shahahagagagagzxbxhdhxhxhxbx

Hako Smoke

Player
Player
Sen aile lideriyken en değerli arabanı sürekli kullanıyorlar diye garajdan kaldırarak nasıl bir karaktere venaail bir bencilliğe sahip olduğunu zaten kanıtlamıştın, bencil şişman pislik seni :D

Hako Smoke

Player
Player
Senden değil aile lideri olsa olsa benim yarragin lideri olabilirsin onuda tutabilir misin elinde emin değilim çevirir götünü sokarsın diye korkuyorum bu bencillikle :D

Ege Cyrus

Player
Player
Sen aile lideriyken en değerli arabanı sürekli kullanıyorlar diye garajdan kaldırarak nasıl bir karaktere venaail bir bencilliğe sahip olduğunu zaten kanıtlamıştın, bencil şişman pislik seni :D
Dude, I removed that car because I couldn't drive it myself. Also, stop calling me fat as if you know what I'm like; you never know who I am, what I own, or what I'm capable of. I think you should limit your comments to the game itself.

Hako Smoke

Player
Player
Dostum, o arabayı kendim kullanamadığım için kaldırdım. Ayrıca, beni şişman diye nitelendirmeyi bırak, sanki nasıl biri olduğumu biliyormuşsun gibi; kim olduğumu, neye sahip olduğumu veya neler yapabileceğimi asla bilemezsin. Bence yorumlarını oyunun kendisiyle sınırlamalısın.
Bana birdaha dostum dersen senin o şişko götünü sikerim, sen dost olunmayacak kadar zavallı bir sünepesin, benim herşeyim açık adamın neler yapabileceğini merak ediyorum ve lütfen harekete geç :)

Ege Cyrus

Player
Player
Bana birdaha dostum dersen senin o şişko götünü sikerim, sen dost olunmayacak kadar zavallı bir sünepesin, benim herşeyim açık adamın neler yapabileceğini merak ediyorum ve lütfen harekete geç :)
Your self-confidence is amazing, DUDEEEEE...

antalyaliSpartacus

Player
Player
Bana birdaha dostum dersen senin o şişko anneni sikerim, sen dost olunmayacak kadar zavallı bir sünepesin, benim özetim açık adam neler yapabileceğini merak ediyorum ve lütfen harekete geç:)
HAKO SMOKE YANİ DİGER ADİYLA OROSPU EVLADİ HAKAN ÇEVİK NABER ANASİNİ SİKTİGİMİN GOTOSU 3 BACİNA NOLDU NASİLLAR YEDİLER Mİ YARRAGİ PEKİ YA TURBANLİ ANAN O NASİL SEVDİ Mİ YARRAGİ HEPSİNE COK COK SEVGİLER OZELLİKLE O BACİLARİNA SİMDİ BUYUMUS TAM YARRAGİMA GORE OLMUSLARDİR Bİ ARA GORUSTUR BENİ BACİLARİNLA

antalyaliSpartacus

Player
Player
Hako, senin kadar oyunu ciddiye alan birini hiç görmedim. Akşamları yürüyüşe çıkarak başlayabilirsin bence. Unutma, bu sadece bir oyun, kendine gel!
VAY VAY ASLAN OGLUSUM MİNDER DE BURDAYMİS NABER AMİNİ MESREBİNİ AMİNDAN GOTUNDE SİKTİGİMİN OROSPU EVLADİ MİNDERİ GELİYON MU İNFORMALL YOKSA HALA OROSPU COCUGU GİBİ FURİ ABİM FURİ ABİM DEMEYE DEVAM Mİ O FURİ ABİNİNDE ANASİNİ AMİNDAN FOLLOS GOTUNDEN SİKEYİM SENİNDE ANANİ AMİNDAN GOTUNDEN SİKEYİM OROSPU COCUGU MİNDER

antalyaliSpartacus

Player
Player
VE MUHTESEM JOKER OGLUSUM MELİH YANİ COLA PARDON BOKLUDON İSİM KARİSİYO BEN SENİ NORMALDE SARİ OROSPU MELİKENİN KARDESİ DİYE BİLİYODUM OROSPU EVLADİ SENİ NE KONUSUYON BURDA SEN AMİNİ MEŞREBİNİ SİKTİGİM GİT ABLANİN SUT GİBİ AMİNİ GOTUNU SATMAYA DEVAM ETSENE HEM MUSTERİDE BULURSUN BİRLİKTE YAPTİGİMİZ GİBİ HATİRLARSAN BEN ONUNDE ABLANİ KUTURDETİYODUM SENDE ELİN SİKİNDE 31 CEKUYODUN HE OROSPU EVLADİ ALAGAVAT SİKTİR GİT OYLD HER GORDUGUN YERE ATLAMA MİNDER ABİNİN PESİNDEN İKİNİZİ DE UST USTE KOYAR SİKERİM YOKSA

antalyaliSpartacus

Player
Player
"Eğer ban yersem, LV pantolonumu ve diğer eşyalarımı aileme vereceğim" - Büyük Adam Ege Cyrus'tan. ÇOK BÜYÜK ADAM!😭
LAN OROSPU EVLADİ SENDE SUS ANANİ ATANU Bİ SİKERİM SİKİS O SİKİS AMİNA GOTUNE TUNEL ACARİM O ANANİN OROSPU COCUGU SENİ MERT 31 DİYE SOYİSİMMİ OLUR BE OROSPU EVLADİ BE ANASİNİ SİKTİGİMİN COCUGU

Status
Not open for further replies.
Top Bottom