Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lična biografija | yovan zenin | 83606

Rejected
Status
Not open for further replies.

yovan!

Player
Player
Ime: Yovan Zenin
Pol: Muški
Starost: 25
Rasa: Bela
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Aleksandar Zenin
Majka: Marija Zenin
Pol: Muški
Težina: 90kg
Visina: 188cm
Boja očiju: Tamno braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: na rukama
Prednosti: Snaga, izdržljivost, preciznost, hrabrost
Slabost: Tvrdoglavost, preveliko samopouzdanje

Životna priča:
Ja sam Yovan Zenin, rođen u Beogradu, gde sam od malih nogu učio kako da se borim za sebe. Odrastao sam u teškom kraju gde nije bilo mesta za slabost. Moj otac me je učio disciplini i snazi, dok me je majka učila da ostanem pribran i pametan u svakoj situaciji. Još kao klinac sam se bavio sportom, trenirao sam borilačke veštine i radio fizičke poslove koji su me ojačali i mentalno i fizički.

Tokom tinejdžerskih dana, naučio sam kako da se snalazim u opasnim situacijama. Često sam bio primoran da se branim i borim protiv više protivnika, što me je učinilo brzim, preciznim i opasnim. Vremenom sam zavoleo vožnju i naučio da vozim u najtežim uslovima, posebno off-road, gde sam stekao kontrolu i sigurnost čak i na najtežim terenima.

Kasnije sam se susreo sa oružjem i naučio sam da rukujem različitim vrstama, uključujući oružje visokog kalibra. Uvek sam bio fokusiran, smiren i precizan. Moj život nije bio lak, ali me je upravo to oblikovalo u osobu kakva sam danas — nekoga ko ne odustaje, ko ide do kraja i ko uvek stoji čvrsto na nogama bez obzira na situaciju.

Danas sam poznat po svojoj snazi, izdržljivosti i sposobnosti da se nosim sa bilo kakvim izazovom. Ne povlačim se, ne tražim lak put i uvek idem pravo ka cilju.

Ishodi:
1- Yovan može da diže stvari jednom rukom bez problema
2- Yovan može da vozi off-road u najtežim uslovima
3- Yovan može da ide 2v1 i izađe kao pobednik
4- Yovan može da rukuje oružjem visokog kalibra precizno i sigurno
5- Yovan može da izdrži velike fizičke napore bez odustajanja

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno Perkove koji ste naveli nisu dovoljno definisani. Mozes novu pisati za 7d

Status
Not open for further replies.
Top Bottom