Poštovana administracijo
Obraćam vam se povodom žalbe za unban naloga 53530, sa iskrenom željom da još jednom razmotrite moj slučaj. Svestan sam prekršaja koji sam napravio pre 476(13.01.2025) dana i u potpunosti ga priznajem. U tom periodu bio sam početnik i nisam dovoljno poznavao pravila roleplay-a, što je dovelo do greške. Ne tražim opravdanje, već priliku da pokažem da sam iz toga naučio.U međuvremenu sam se detaljno upoznao sa pravilima servera i načinom pravilnog igranja. Razumem gde sam pogrešio i spreman sam da snosim odgovornost za svoje postupke. Prošlo je dosta vremena od bana, što smatram da pokazuje da sam imao priliku da razmislim i promenim pristup. Sada imam ozbiljniji i odgovorniji stav prema igri i zajednici.Takođe, sada imam bolje tehničke uslove za igranje, što mi omogućava stabilniji i kvalitetniji roleplay bez problema koje sam ranije imao. Moj cilj je da doprinesem serveru kao korektan igrač koji poštuje pravila i druge igrače.
Molim vas da uzmete u obzir sve navedeno i pružite mi još jednu šansu. Garantujem da se ovakav ili sličan prekršaj neće ponoviti i da ću svojim ponašanjem opravdati vaše poverenje.