Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53530
Players nickname
Maatej Monttana
Administrators nickname
Kevin Odd
Date
May 4, 2026
Time
15:21
Proofs
https://imgur.com/gallery/unban-g-p-6-22-main-53530-kevin-odd-XkfvSc5

Matej Xyro

Player
Player
Poštovana administracijo

Obraćam vam se povodom žalbe za unban naloga 53530, sa iskrenom željom da još jednom razmotrite moj slučaj. Svestan sam prekršaja koji sam napravio pre 476(13.01.2025) dana i u potpunosti ga priznajem. U tom periodu bio sam početnik i nisam dovoljno poznavao pravila roleplay-a, što je dovelo do greške. Ne tražim opravdanje, već priliku da pokažem da sam iz toga naučio.U međuvremenu sam se detaljno upoznao sa pravilima servera i načinom pravilnog igranja. Razumem gde sam pogrešio i spreman sam da snosim odgovornost za svoje postupke. Prošlo je dosta vremena od bana, što smatram da pokazuje da sam imao priliku da razmislim i promenim pristup. Sada imam ozbiljniji i odgovorniji stav prema igri i zajednici.Takođe, sada imam bolje tehničke uslove za igranje, što mi omogućava stabilniji i kvalitetniji roleplay bez problema koje sam ranije imao. Moj cilj je da doprinesem serveru kao korektan igrač koji poštuje pravila i druge igrače.

Molim vas da uzmete u obzir sve navedeno i pružite mi još jednu šansu. Garantujem da se ovakav ili sličan prekršaj neće ponoviti i da ću svojim ponašanjem opravdati vaše poverenje.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ovaj ID nije banovna za GP6.22 provjerite IG kaznu pa napravite zalbu na osnovu toga

Status
Not open for further replies.
Top Bottom