Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Neadekvatno ponasanje | 74669 ( For Senior or Aldin )

Your ID
56828
Players nickname
Alek_Shayk
Suspect ID
74669
Date of violation
May 6, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/vHrnMl4zQkg

Alek Shayk

👑
Player
Ovo nije ni za ban ovo je za blacklist sa servera prica o silovanju itd...(mnogo bolesno i ugrozilo mi je rp kad vidim da ovakvih ljudi ima sta ako mi preti u rl to da mi radi zahtevam blacklist sa servera!!!!)
Prica o silovanju i moralnim radnjama ako treba dosta ljudi su dobili zbog ovog icidenta blacklist server znaci ovo ponasanje je stvarno grozno i ne znam kako cu veceras spavati mirno posto prica o silovanju itd... sve mogu da razumem da je mozda psihicki ne stabilan ali ovo stvarno nije u rp-u posto ovakvi ljudi nama kvare server
usput trazi mi da skinem gace naravno ja sam stabilan i odgovoran da reagujem nekako i da se odbranim ali ovo nekim slabijim igracima naprimer decom ovo ce ih iztraumirati i naprimer poput ovakvih ljudi neki ce prestati da igraju na ovakvom lepo projektu
Naravno ja sam ovo shvatio smesno zato sto je i pomalo tuzno zamislite vi sad decak,devojcica od 11 godina prica ovaj doticni gospodin ovakve stvari pa zamislite vi da ste u poziciji tog roditelja kad vam dete bude bilo istraumirano za silovanjem skidanje gaca itd...
uvek treba ukljuciti mozak koj svako ima i onda nesto reci mi se borimo za ovaj server !!!!!

Naravno nije moje da odlucujem kako ce igrac biti kaznjen ali eto vas molim da
detaljno pregledate ovaj POV i da se lice maksimalno mogucom kaznom kazni !!!!

Zamolio bih svaki OFFTOPIC komentar da se najvise moguce KAZNI hvala!

Last edited:

Deki.Boskov

Player
Player
Ovo nije ni za ban ovo je za blacklist sa servera prica o silovanju itd...(mnogo bolesno i ugrozilo mi je rp kad vidim da ovakvih ljudi ima sta ako mi preti u rl to da mi radi zahtevam blacklist sa servera!!!!)
Prica o silovanju i moralnim radnjama ako treba dosta ljudi su dobili zbog ovog icidenta blacklist server znaci ovo ponasanje je stvarno grozno i ne znam kako cu veceras spavati mirno posto prica o silovanju itd... sve mogu da razumem da je mozda psihicki ne stabilan ali ovo stvarno nije u rp-u posto ovakvi ljudi nama kvare server zamolio bih detaljno vece admine da pregledaju ovaj POV i da se lice maksimalno mogucom kaznom kazni !!!!

Zamolio bih svaki OFFTOPIC komentar da se najvise moguce KAZNI hvala!
ti ko tebe kvare juris ljude po pijaci i provociras ih i samo kacis na forumu kad ti kaze u lice kakav si

Djela06

Player
Player
To sto me organski ne mozes podneti i sto pokusavas na sve nacine da me se resis to je tvoj problem sto me juris svo mreme i provociras me a prvi si krenuo sa prozivkama ne vidi u cemu je problem. Kao sto se vidi u prilozenom ja sam vise puta ponovio da bezi od mene i on me juri non stop a ja bezim i to sto mesas OC i IC to je tvoj problem. Zelim ceo pov da se dostavi!!!

Last edited:

Pinkiy

Player
Player
GTA V je zvanično ocenjen kao igra za uzrast 18+ (PEGI 18), što znači da je namenjena isključivo odraslim osobama. Razlog za ovu oznaku je intenzivno nasilje, eksplicitne scene, psovke, upotreba droge i alkohola, kao i seksualni sadržaj, što je čini neprikladnom za decu i mlađe tinejdžere.
Ključne informacije o uzrastu za GTA V:
  • PEGI 18: Prema svim zvaničnim prodavcima i klasifikacijama, igra nosi oznaku 18+.
  • Sadržaj: Igra sadrži scene mučenja, ubistva, seksualne radnje i kriminalne aktivnosti koje nisu za maloletnike.
  • Preporuka: Zbog eksplicitnosti, stručnjaci i klasifikaciona tela je ne preporučuju deci.

Top Bottom