Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Neadekvatno ponasanje | 74669 ( For Senior or Aldin )

Status
Not open for further replies.
Your ID
56828
Players nickname
Alek_Shayk
Suspect ID
74669
Date of violation
May 6, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/vHrnMl4zQkg

Alek Shayk

👑
Player
Ovo nije ni za ban ovo je za blacklist sa servera prica o silovanju itd...(mnogo bolesno i ugrozilo mi je rp kad vidim da ovakvih ljudi ima sta ako mi preti u rl to da mi radi zahtevam blacklist sa servera!!!!)
Prica o silovanju i moralnim radnjama ako treba dosta ljudi su dobili zbog ovog icidenta blacklist server znaci ovo ponasanje je stvarno grozno i ne znam kako cu veceras spavati mirno posto prica o silovanju itd... sve mogu da razumem da je mozda psihicki ne stabilan ali ovo stvarno nije u rp-u posto ovakvi ljudi nama kvare server
usput trazi mi da skinem gace naravno ja sam stabilan i odgovoran da reagujem nekako i da se odbranim ali ovo nekim slabijim igracima naprimer decom ovo ce ih iztraumirati i naprimer poput ovakvih ljudi neki ce prestati da igraju na ovakvom lepo projektu
Naravno ja sam ovo shvatio smesno zato sto je i pomalo tuzno zamislite vi sad decak,devojcica od 11 godina prica ovaj doticni gospodin ovakve stvari pa zamislite vi da ste u poziciji tog roditelja kad vam dete bude bilo istraumirano za silovanjem skidanje gaca itd...
uvek treba ukljuciti mozak koj svako ima i onda nesto reci mi se borimo za ovaj server !!!!!

Naravno nije moje da odlucujem kako ce igrac biti kaznjen ali eto vas molim da
detaljno pregledate ovaj POV i da se lice maksimalno mogucom kaznom kazni !!!!

Zamolio bih svaki OFFTOPIC komentar da se najvise moguce KAZNI hvala!

Last edited:

Deki.Boskov

Player
Player
Ovo nije ni za ban ovo je za blacklist sa servera prica o silovanju itd...(mnogo bolesno i ugrozilo mi je rp kad vidim da ovakvih ljudi ima sta ako mi preti u rl to da mi radi zahtevam blacklist sa servera!!!!)
Prica o silovanju i moralnim radnjama ako treba dosta ljudi su dobili zbog ovog icidenta blacklist server znaci ovo ponasanje je stvarno grozno i ne znam kako cu veceras spavati mirno posto prica o silovanju itd... sve mogu da razumem da je mozda psihicki ne stabilan ali ovo stvarno nije u rp-u posto ovakvi ljudi nama kvare server zamolio bih detaljno vece admine da pregledaju ovaj POV i da se lice maksimalno mogucom kaznom kazni !!!!

Zamolio bih svaki OFFTOPIC komentar da se najvise moguce KAZNI hvala!
ti ko tebe kvare juris ljude po pijaci i provociras ih i samo kacis na forumu kad ti kaze u lice kakav si

Djela06

Player
Player
To sto me organski ne mozes podneti i sto pokusavas na sve nacine da me se resis to je tvoj problem sto me juris svo mreme i provociras me a prvi si krenuo sa prozivkama ne vidi u cemu je problem. Kao sto se vidi u prilozenom ja sam vise puta ponovio da bezi od mene i on me juri non stop a ja bezim i to sto mesas OC i IC to je tvoj problem. Zelim ceo pov da se dostavi!!!

Last edited:

Pinkiy

Player
Player
GTA V je zvanično ocenjen kao igra za uzrast 18+ (PEGI 18), što znači da je namenjena isključivo odraslim osobama. Razlog za ovu oznaku je intenzivno nasilje, eksplicitne scene, psovke, upotreba droge i alkohola, kao i seksualni sadržaj, što je čini neprikladnom za decu i mlađe tinejdžere.
Ključne informacije o uzrastu za GTA V:
  • PEGI 18: Prema svim zvaničnim prodavcima i klasifikacijama, igra nosi oznaku 18+.
  • Sadržaj: Igra sadrži scene mučenja, ubistva, seksualne radnje i kriminalne aktivnosti koje nisu za maloletnike.
  • Preporuka: Zbog eksplicitnosti, stručnjaci i klasifikaciona tela je ne preporučuju deci.

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam prihvatiti ovu žalbu

ID 56828 će biti kažnjen za Bait
Zabranjeno je namerno provocirati igraca kako bi izazvali njegovu reakciju

ID 74669 će biti kažnjen za Neadekvatno Ponasanje
Posanali ste se neadekvatno u ovakovoj situaciji​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom