Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23629
Players nickname
Cado Brzinski
Administrators nickname
Micka Mic
Date
May 7, 2026
Time
00:00
Proofs
Xy

Cado

Player
Player
Dobio sam ban prije jedno 2 godine za G.P 1.4 na acc 23629 ja sam na taj acc zaboravio i piso sam jedno 10 puta da mi se resitira meil na tom acc i nakon jedno pol godine uspio sam uc na taj acc i sad sam ponovo banovan za 1.1 al mozete vidit zalbu za 1.4 da mi admin kaze da je ovo moj acc ja acc nisam kupovo nit bi ikad kupovo acc igro sam na tom accc zadnjih 2 godine.Molio bih kad bi dobio unban.Hvala na citanju ugodan dan

Cado

Player
Player
Posto konstantno dobijam desetine poruka dnevno poput:
- Promijenila mi se IP adresa pa da javim da ne dobijem ban
- Prelazim sa epica na steam pa da javim
- Mijenjam PC pa mi javite kada mogu uci da ne dobijem ban, itd itd.

Sada cu ukratko napisati par slucajeva u kojima trebate javiti i cekati odobrenje a u kojima ne

Ne treba odobrenje i mozete uci kada zelite:
- Kada mijenjate provajdera za internet (ili vam se promijeni IP jer je dinamicki) ali vam ostaje ista kuca i PC sa kojeg igrate
- Hocete da predjete na novi social club nalog (SAMO AKO JE FRESH i nikad nije koristen bilo gdje) i time se podrazumijeva da NE MOZETE napraviti nove naloge jer ste uzeli novi social club
- Prelazak sa epica>steam i steam>epic zbog reduxa, mozete se prebaciti ako vam social nalog ostaje isti i vodimo se ovom pravilu iznad ovog
- Ako u istoj kuci imate brata/sestru/muza/zenu koji/a takodje igraju na nasem serveru ali imaju svoj racunar i social odvojen od vaseg, itd itd.

Kada treba traziti odobrenje za ulazak u igru ili javiti Abrahamu ili meni iduce situacije:
- Promjena lokacije zajedno sa PC-om
- Ako u istoj kuci imate brata/sestru/muza/zenu koji/a takodje igraju na nasem serveru sa razlicitih social club naloga ali isti racunar ( u tom slucaju trebate ovo javiti da vam se odobri ) - (Zabranjeno je da vise od 1 osobe igra na istom socialu osim ako ja to ne odobrim uz prethnodnu komunikaciju sa istim)
- Igranje iz igraonica (treba najaviti ranije da vam se odobri, uz ostavljenje ime igraonice i lokacije odakle cete igrati), itd itd

Ima jos dosta slicnih situacija u kojima treba / ne treba javljati ali se nadam da je vecina shvatila odprilike gdje treba a gdje ne treba javljati takve stvari, svakako se obratite meni ako imate nejasnoca ili zelite potvrditi za svaki slucaj neku situaciju
(Ako vam se neka situacija odobri a slagali ste administraciju kako bi to zloupotrijebili u tom slucaju dobijate perma ban za laganje tako da ne pokusavajte)
<@&894215690360332339>

Cado

Player
Player
Ja sam se preselio vise puta sa pc dok ova poruka uopce nije bila stvarno mi je zao i znalo se desit da u istoj kuci je bilo nas vise koji su igrali grand rp server od familije do prijatelja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom