Pucao nas pa mi smo ga jurili i onda lice je poceo da vozi korz planine
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nek se kazni i onDostavi cu ali vidi se da ID:73333 radi PG-power gaming (ide sportskim auto kroz planine) takodjer radi i GP 6.15(puca bez brojanja bez validan IC razlog i izvan geta je ).Sta se tice pocetka lice je nemalo tablice i mi smo ga pomesali sa drugim auto i naisli na njegoa i on je nemaotablice i stajao je na auto putu sto je bio nepropisno parkiran i mi smo imali dva validna IC razloga da ga zaustavimo i da napisemo kazne evo iz pocetka:
Sta sam ja uradioNek se kazni i on![]()
A ti kao policajac bez upaljenih rotirka voziš po suprotnoj strani ceste na autoputu bez ikakvog straha da te pokupe kola, te ideš i ti po zemlji više od dozvoljenog da nebi kršio "PG" s policijskim autom koji nije baš "off road".Dostavi cu ali vidi se da ID:73333 radi PG-power gaming (ide sportskim auto kroz planine) takodjer radi i GP 6.15(puca bez brojanja bez validan IC razlog i izvan geta je ).Sta se tice pocetka lice je nemalo tablice i mi smo ga pomesali sa drugim auto i naisli na njegoa i on je nemaotablice i stajao je na auto putu sto je bio nepropisno parkiran i mi smo imali dva validna IC razloga da ga zaustavimo i da napisemo kazne evo iz pocetka: