Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53397
Players nickname
Stefan Luciano
Suspect ID
73333
Date of violation
May 10, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/9F6nYrofuwU

Dzoni55

Player
Player
Pa vidi se na snimku da me udaras autom, kad bi dostavio malo duzi pov videlo bi se sve. A ovo izgleda samo skrenulo, neki autopilot.

Pero Crussent

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza nemogu zakljuciti ovu žalbu, molim da se dostavi pov od početka RP situacije.

ROK ZA DOSTAVU POV-A 12h

Stefan Luciano

Player
Player
Dostavi cu ali vidi se da ID:73333 radi PG-power gaming (ide sportskim auto kroz planine) takodjer radi i GP 6.15(puca bez brojanja bez validan IC razlog i izvan geta je ).Sta se tice pocetka lice je nemalo tablice i mi smo ga pomesali sa drugim auto i naisli na njegoa i on je nemaotablice i stajao je na auto putu sto je bio nepropisno parkiran i mi smo imali dva validna IC razloga da ga zaustavimo i da napisemo kazne evo iz pocetka:

Dzoni55

Player
Player
Dostavi cu ali vidi se da ID:73333 radi PG-power gaming (ide sportskim auto kroz planine) takodjer radi i GP 6.15(puca bez brojanja bez validan IC razlog i izvan geta je ).Sta se tice pocetka lice je nemalo tablice i mi smo ga pomesali sa drugim auto i naisli na njegoa i on je nemaotablice i stajao je na auto putu sto je bio nepropisno parkiran i mi smo imali dva validna IC razloga da ga zaustavimo i da napisemo kazne evo iz pocetka:
Nek se kazni i on :)

Ofye Woo

geng geng
Player
A ti kao policajac bez upaljenih rotirka voziš po suprotnoj strani ceste na autoputu bez ikakvog straha da te pokupe kola, te ideš i ti po zemlji više od dozvoljenog da nebi kršio "PG" s policijskim autom koji nije baš "off road".

Status
Not open for further replies.
Top Bottom