Kao sto se moze videti u povu bez legitimisanja hapsi i koristi prednost u situaciji gde ne daje mogucnost izbora samim tim bez mogucnosti rpa.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Receno je da imamo trazeno lice i da date pasos, iz kog razloga se kod tebe to ne cuje ne znam..Pregled zalbe u toku.
I zatim tim sto ti kazes bez legitimisanja na lice koje je imalo dosije je skinuta maska i zatim uzet pasos tako da samo ne znam gde su ti vido da mi koritstimo prednost u nekoj situaciji ja to ne vidim a ti ako vidis idi si bolje kupi naocare s dioptriju -10 i onda tad kazi nesto kad kupis naocare.Kao sto se moze videti u povu bez legitimisanja hapsi i koristi prednost u situaciji gde ne daje mogucnost izbora samim tim bez mogucnosti rpa.
tebi nije mjesto ni u state ni u crime prekrsia si 3 pravila ti sam i nema dalje. Procitaj malo pravila drzaveReceno je da imamo trazeno lice i da date pasos, iz kog razloga se kod tebe to ne cuje ne znam..
Cuti ti bolje citercino raspalatebi nije mjesto ni u state ni u crime prekrsia si 3 pravila ti sam i nema dalje. Procitaj malo pravila drzave
ahahhahaahha burazeru moj da sam ga ubio to bi bio mk upoznaj ta pravila boljePa sta je to cika gile primetio to na snimku da govoris na diskordu oc da te ubijem joe ou to znaci ima i mk u to ne samo mg lelelellele pa na samog sebe zabode noz u ledja prijatelju