Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42504
Players nickname
Thounder_Wolf
Suspect ID
82737, 81422
Date of violation
May 23, 2026
Time of violation
13:18
Proofs
https://youtu.be/KI4DxIxoU_0

Gilee Tatkoo

CRIME ON TOP
Player
Kao prvo imali smo trazeno lice i onda zatim mi nailazimo on odma krenuo da bezi i ja se derem da imamo trazeno lice na snimku i nije se culo imamo razlog za sta i da ga uhapsimo i sve sve smo lepo objasnili i to je to nema razloga za kacenje i zatim mgate na diskord sto se vidi na snimku okacio si samog sebe nas nisi sve se lepo vidi kako imamo pravo da lice tejzujemo pre tejzovanja cim sam naisao odma sam se ja drao imamo trazeno lice tatko iz kucu hteo da me izbaci kolko sam se drao samo ne znam kako se ne cuje na snimku hvala sto si me saslusao ako jesi i to je to dovidjenja.

Gilee Tatkoo

CRIME ON TOP
Player
Kao sto se moze videti u povu bez legitimisanja hapsi i koristi prednost u situaciji gde ne daje mogucnost izbora samim tim bez mogucnosti rpa.
I zatim tim sto ti kazes bez legitimisanja na lice koje je imalo dosije je skinuta maska i zatim uzet pasos tako da samo ne znam gde su ti vido da mi koritstimo prednost u nekoj situaciji ja to ne vidim a ti ako vidis idi si bolje kupi naocare s dioptriju -10 i onda tad kazi nesto kad kupis naocare.

James_Ivanov

Sith
Server Administrator
Zalba prihvacena.

ID 81422 ce dobit kaznu za FailRP. (tejzali ste ga i vezali bez prije navedenog razloga)
ID 40554 ce dobit kaznu za MG. (Pricanje na sekundarnim programima (Discord, Skype, TeamSpeak itd) se racuna pod upotrebom IC informacija u OOC korist.)
ID 42504 ce dobit kaznu za MG. (Pricanje na sekundarnim programima (Discord, Skype, TeamSpeak itd) se racuna pod upotrebom IC informacija u OOC korist.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom