Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
40247
Players nickname
Milos Mosketaracc
Administrators nickname
Dukat Velascoo
Date
May 26, 2026
Time
00:00
Proofs
xxx

Milos Mosketarac

Leader
Leader
Dobar dan postovana administracijo, moja organizacija je dobila kaznu za P.Z.D. 5.11 i sami znate sta znaci ovo pravilo naime, danas oko 15:30 popodne 67k je iz DOC-a vozio neku dvojicu nije bitno koji ID to mozete videti u POV-u do parkinga mislim da je isuvise ocigledno da su pokusali ponovo da nabiju verbal namerno ocigledno je jer su nam juce isto nabili verbal i skinut je, pa sad odma danas za drugo pravilo sto su izveli iskreno pametno mislim da 67k sigurno zna sta radi i da nije nov igrac da bas u tom trenutku ID 67k vozi 2 coveka do parkinga i da je bas u tom trenutku neko zvao spec ili sta je vec radio ( jer su se po mogucnosti dogovorili da ti ljudi sto su vozeni iz DOC-a zovu admine ) posto vidim da nema zalbe na forumu. Nadam se da ce glavni odgovroni za ovo dobro pogledati POV i zakljuciti da li je namerno nabijen verbal ili slucajno, i isto tako mislim da se za ovu situaciju dobija druga kazna ali opet vi pogledajte POV opet. Hvala na izdvojenom vremenu, uzivajte u ostatku dana.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom