Dobar dan postovana administracijo, moja organizacija je dobila kaznu za P.Z.D. 5.11 i sami znate sta znaci ovo pravilo naime, danas oko 15:30 popodne 67k je iz DOC-a vozio neku dvojicu nije bitno koji ID to mozete videti u POV-u do parkinga mislim da je isuvise ocigledno da su pokusali ponovo da nabiju verbal namerno ocigledno je jer su nam juce isto nabili verbal i skinut je, pa sad odma danas za drugo pravilo sto su izveli iskreno pametno mislim da 67k sigurno zna sta radi i da nije nov igrac da bas u tom trenutku ID 67k vozi 2 coveka do parkinga i da je bas u tom trenutku neko zvao spec ili sta je vec radio ( jer su se po mogucnosti dogovorili da ti ljudi sto su vozeni iz DOC-a zovu admine ) posto vidim da nema zalbe na forumu. Nadam se da ce glavni odgovroni za ovo dobro pogledati POV i zakljuciti da li je namerno nabijen verbal ili slucajno, i isto tako mislim da se za ovu situaciju dobija druga kazna ali opet vi pogledajte POV opet. Hvala na izdvojenom vremenu, uzivajte u ostatku dana.