Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Buki Honanza

Player
Player
Vaše ime IRL: Karlo,
Vaše godine: 15,
Vremenska zona: GMT+2,
Prosjek online po danu: 3-8h,
Vaš Discord: bukidoktor,
Vaše ingame ime: Buki Mgregor,
Vaš ID: 59043

Dodatne informacije:

1.Leader za The Families

2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
(Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 Želim biti vođa The Families jer sam od prvog dana dolaska u grad bio uključen u mnoge kriminalne aktivnosti, a bio sam i u legalnim organizacijama i zbog toga poznajem taktike i strategije policajaca i kako oni razmišljaju o hvatanju kriminalaca. I mislim bih im otežao posao.

2.2 Kao lider, vjerujem da mogu pružiti pomoć i podršku članovima bande, pomažući im da ostvare svoje ciljeve i uspiju unutar bande, što uključuje regrutovanje mnogih ljudi, kako novih tako i starijih. Ovi ljudi bi trebali biti upoznati s Općim pravilima i važnošću RP-a.

2.3 Želim da budem lider kako bih The Families podigao na veći nivo, bolja organizacija, želim da uz pomoc taktike i ogranizovanosti osvajam svaku akciju i da talačke budu uspješne.

3. Vaši savjeti za poboljšane RolePlay razine u organizaciji.

3.1 Non toxic okruženje prilikom učešća u RP situacijama, što može značiti profesionalno ponašanje prilikom izvođenja talačkih situacija, uključujući pregovore.

3.2 High Command ce biti pažljivo izabrani, morat će znati pravila, kako se organizuje akcija, koja akcija koji dan i u koliko sati.

3.3 Jednom sedmično pravio sastanak sa članovima, da se vidi ko je zaslužio rank up a ko rank down & da napravimo plan za turf i ostale akcije.

Rankovi:
1. - Freeze
2. - Novak
3. - Senior
4. - Samurai
5. - Grafitti Team
6. - Grafitti Leader
7. - Warlord
8. - OG Families
9. - Turfer
10. - Turf Leader
11. - Event Leader
12. - Right Hand
13. - Fam

Par mojih ciljeva koje bih htio ispuniti tokom mandata:

1.100% Turtovi
2.Maksimalni brojevi clanove na akcijama.
3.Biti naj aktivniji gang u cijelom gradu. Zelenom bojom cemo obojati Ghetto

Hvala na vašem vremenu i čitanju.
Buki Honanza

Toki Mic

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!

Pozvani ste na interviju za organizaciju Families koji će se održati u nedelju 31.05.2026. sa početkom u 18:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom