Vaše ime IRL: Karlo,
Vaše godine: 15,
Vremenska zona: GMT+2,
Prosjek online po danu: 3-8h,
Vaš Discord: bukidoktor,
Vaše ingame ime: Buki Mgregor,
Vaš ID: 59043
Dodatne informacije:
1.Leader za The Families
2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
(Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Želim biti vođa The Families jer sam od prvog dana dolaska u grad bio uključen u mnoge kriminalne aktivnosti, a bio sam i u legalnim organizacijama i zbog toga poznajem taktike i strategije policajaca i kako oni razmišljaju o hvatanju kriminalaca. I mislim bih im otežao posao.
2.2 Kao lider, vjerujem da mogu pružiti pomoć i podršku članovima bande, pomažući im da ostvare svoje ciljeve i uspiju unutar bande, što uključuje regrutovanje mnogih ljudi, kako novih tako i starijih. Ovi ljudi bi trebali biti upoznati s Općim pravilima i važnošću RP-a.
2.3 Želim da budem lider kako bih The Families podigao na veći nivo, bolja organizacija, želim da uz pomoc taktike i ogranizovanosti osvajam svaku akciju i da talačke budu uspješne.
3. Vaši savjeti za poboljšane RolePlay razine u organizaciji.
3.1 Non toxic okruženje prilikom učešća u RP situacijama, što može značiti profesionalno ponašanje prilikom izvođenja talačkih situacija, uključujući pregovore.
3.2 High Command ce biti pažljivo izabrani, morat će znati pravila, kako se organizuje akcija, koja akcija koji dan i u koliko sati.
3.3 Jednom sedmično pravio sastanak sa članovima, da se vidi ko je zaslužio rank up a ko rank down & da napravimo plan za turf i ostale akcije.
Rankovi:
1. - Freeze
2. - Novak
3. - Senior
4. - Samurai
5. - Grafitti Team
6. - Grafitti Leader
7. - Warlord
8. - OG Families
9. - Turfer
10. - Turf Leader
11. - Event Leader
12. - Right Hand
13. - Fam
Par mojih ciljeva koje bih htio ispuniti tokom mandata:
1.100% Turtovi
2.Maksimalni brojevi clanove na akcijama.
3.Biti naj aktivniji gang u cijelom gradu. Zelenom bojom cemo obojati Ghetto
Hvala na vašem vremenu i čitanju.
Buki Honanza
Vaše godine: 15,
Vremenska zona: GMT+2,
Prosjek online po danu: 3-8h,
Vaš Discord: bukidoktor,
Vaše ingame ime: Buki Mgregor,
Vaš ID: 59043
Dodatne informacije:
1.Leader za The Families
2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
(Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Želim biti vođa The Families jer sam od prvog dana dolaska u grad bio uključen u mnoge kriminalne aktivnosti, a bio sam i u legalnim organizacijama i zbog toga poznajem taktike i strategije policajaca i kako oni razmišljaju o hvatanju kriminalaca. I mislim bih im otežao posao.
2.2 Kao lider, vjerujem da mogu pružiti pomoć i podršku članovima bande, pomažući im da ostvare svoje ciljeve i uspiju unutar bande, što uključuje regrutovanje mnogih ljudi, kako novih tako i starijih. Ovi ljudi bi trebali biti upoznati s Općim pravilima i važnošću RP-a.
2.3 Želim da budem lider kako bih The Families podigao na veći nivo, bolja organizacija, želim da uz pomoc taktike i ogranizovanosti osvajam svaku akciju i da talačke budu uspješne.
3. Vaši savjeti za poboljšane RolePlay razine u organizaciji.
3.1 Non toxic okruženje prilikom učešća u RP situacijama, što može značiti profesionalno ponašanje prilikom izvođenja talačkih situacija, uključujući pregovore.
3.2 High Command ce biti pažljivo izabrani, morat će znati pravila, kako se organizuje akcija, koja akcija koji dan i u koliko sati.
3.3 Jednom sedmično pravio sastanak sa članovima, da se vidi ko je zaslužio rank up a ko rank down & da napravimo plan za turf i ostale akcije.
Rankovi:
1. - Freeze
2. - Novak
3. - Senior
4. - Samurai
5. - Grafitti Team
6. - Grafitti Leader
7. - Warlord
8. - OG Families
9. - Turfer
10. - Turf Leader
11. - Event Leader
12. - Right Hand
13. - Fam
Par mojih ciljeva koje bih htio ispuniti tokom mandata:
1.100% Turtovi
2.Maksimalni brojevi clanove na akcijama.
3.Biti naj aktivniji gang u cijelom gradu. Zelenom bojom cemo obojati Ghetto
Hvala na vašem vremenu i čitanju.
Buki Honanza