Informacije
Vaše ime IRL: Amar
Vaše ime IRL: Amar
- Vaše godine:15
- Vremenska zona:GMT+1
- Prosjek online po danu: 4-7h
- Vaš Discord: cifur69
- Vaše ingame ime: Amar Error
Vaš ID: 81886
- 1. Lider za NG (National Guard)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem).
2.1 Poznavanje ORG-a - -U NG-u sam bio kod razlicitih lidera i uvijek sam bio visoka komanda. Dosta ljudi me i zna iz NG jer sam najvise vremena proveo u ovoj organizaciji. Bio sam informisan o svemu sto se tice organizacije i samim tim znam sve sto se tice ove organizacije.
2.2 Historija
NG je organizacija koja je vise od nekoga ko samo donosi municiju. NG je nekada bio elitna organizacija puna discipline i postovanja. Danas je NG pao pod vodstvom lidera kojih nije bilo briga za organizaciju. Ja sam taj koji bi zelio da vratim NG tamo gde je bio.
2.3 Zelja
Nikada do sada nisam bio Lider organizacije. NG mislim da je organizacija koja mi moze pruziti popuni dozivljaj.
Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1Kriterijum
Svaki igrac koji bi zelio da se pridruzi NG-u mora ptoci kroz proces ispitivanja. Nakod ispitivanja mora proci kroz obuku koju drze insktuktori. Tim bi zelio postici da smanjim mogucnost greske.
3.2 Struktura
Uveo bih posebne jedinice kao sto su VP i Kobre, koje bi bile zaduzene za svoje sektore. VP bi provodila lica koja su za hapsenje, dok bi Kobre bile zaduzene za akcije. Svaki clan kobri bi bio obucen i sproveden kroz plan akcije, sto dovodi do brzih i uspjesnih akcija.
3.3 Odnosi sa drugim ORG.
-Potrudio bih se da od pocetka postavim dobre odnose sa svim State organizacijama. Kroz zajednicke akcije i sastanke bi ostarivali sto bolji odnos. Takodje svakoj organizaciji bi isporucivali municije kroz ammo runove koliko im je potrebno.
4. Rankovi
HIGH COMAND
30-General
29-Zamenik Generala
28-Asistent Generala
27-General Major
26- General Brigade
25-Komandant Kobri
24- Komandant VP
-----------------------------------------------
HIGH STAFF
23-Zamjenik Komandata Kobri
22- Zamjenik Komandanta VP
21-Kapetan
20-Pukovnik
19-Potpukovnik
18-Porucnik
--------------------------------------------
STRUKTURA
17-VP Pripravnik
16-Kobra Pripraavnik
15-VP Operativac
14-Kobra Operativac
13-Pilot
12-Zastavnik
11-Razvodnik
10-Desetar
9-Stariji Vojnik
8-Vojnik
7-Mladji Vojnik
6-Vojnik na obuci
5-Suspend 12h
4-Suspend 24h
3-Vojni Rok
2-Odsustvo
1-Tek ubacen
-----------------------------------------
5 Kodovi
10-1- Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu u dvorištu stanice.
10-2- Negativno.
10-3- Prekid komunikacije/Tišina na Radiu.
10-4- Potvrđeno/Primljeno/Potvrdno
10-5- Ponovite poslednji prenos.
10-6- Zanemarite poslednji prenos.
10-7- Odlazak na pauzu.
10-8-Povratak sa pauze.
10-10- Pucnjava u toku.
10-14-Specijalna uniforma.
10-20- Lokacija.
10-21- Stanje na kapijama.
10-33-Potrebna podrska na lokaciji.
10-99- Situacija gotova/završena.
Kod A- Pad igre.