Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
35758
Players nickname
zeljko secondigliano
Suspect ID
id: 11009 40544 8495
Date of violation
Jun 2, 2026
Time of violation
1:20
Proofs
https://youtu.be/ow-tOp78I9k

Ofye Woo

🇦🇱
Player
prijatelju a mene pustili i ja otišo magično situacija zavrsila, reci svom nadređenom miletu da me okači ako me nisu pustili

Zeljko Secondigliano

Player
Player
govoriš svome diži me u ooc chat to ti je MG prijatelju
oooo prijatelju nisam te prepoznao ja mg nisam prekrsio jedno sto sam prekrsio je sto sam sa puskom pricao na radio ali nema veze zaboravio sam da vratim pusku sta je tu je sve ostalo je sve 5 odradjeno mi smo samo uzvratili paljbu i to je to a ti malo nauci pravila kad neko puca na drzavnog sluzbenika bio to lspd fib sahp gov imaju puno pravo da uzvrate baljbu lijep pozdrav

Zeljko Secondigliano

Player
Player
prijatelju a mene pustili i ja otišo magično situacija zavrsila, reci svom nadređenom miletu da me okači ako me nisu pustili
kao pod 1 ja nemam nadredjenog ja sam sam svoj nadredjeni i sef kao pod 2 javi ti miletu ugodan ostatak vam zelim

Ofye Woo

🇦🇱
Player
oooo prijatelju nisam te prepoznao ja mg nisam prekrsio jedno sto sam prekrsio je sto sam sa puskom pricao na radio ali nema veze zaboravio sam da vratim pusku sta je tu je sve ostalo je sve 5 odradjeno mi smo samo uzvratili paljbu i to je to a ti malo nauci pravila kad neko puca na drzavnog sluzbenika bio to lspd fib sahp gov imaju puno pravo da uzvrate baljbu lijep pozdrav
jok govoris ooc da te digne i digo te to ti je mg prijatelju a ovo što pričaš na radio ti je dozvoljeno vidim da nisi dugo proveo ovdje a ovo što ste me pucali u gz dobiću i ja i vi znaš al ja ću warn dobit i demorgan a vi warn na org znaš. Sladim se što si sam sebe okačio.

Zeljko Secondigliano

Player
Player
jok govoris ooc da te digne i digo te to ti je mg prijatelju a ovo što pričaš na radio ti je dozvoljeno vidim da nisi dugo proveo ovdje a ovo što ste me pucali u gz dobiću i ja i vi znaš al ja ću warn dobit i demorgan a vi warn na org znaš. Sladim se što si sam sebe okačio.
🤣🤣🤣🤣 mg nisam prekrsio a ovo sa puskom sto sam pricao na radio nije dozvoljeno prekrsio sam to i nista vise uzivaj te u ostatku dana

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Nauci malo pravila servera pa mi se onda javi da pricamo nesto

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Ja i moje kolege tu nista nismo prekrsili warn necemo dobiti na org a ti ces dobitu em warn i plus demorgan lijep pozdrav

Ofye Woo

🇦🇱
Player
Ja i moje kolege tu nista nismo prekrsili warn necemo dobiti na org a ti ces dobitu em warn i plus demorgan lijep pozdrav
naravno pametni će se sladim kad se vidimo u demorganu;)
Prijatelju nauci malo server pravila posto vidim da nisi upucen ti dobijas warn i demorgan moje kolege ne dobijaju kick iz org niti warn na organizacija lijep pozdrav
očito nisi spavao puno prošlu noć, rekao sam ti zaboli mene što u ja dobiti demorgan znaš kažem ja tebi sladiću se što ćete da ležite samnom pucali ste u gz isto kao i ja šta misliš da imaš pravo da pucaš u gz ne kužim ja tebe

Zeljko Secondigliano

Player
Player
naravno pametni e se sladim kad se vidimo u demorganu;)

očito nisi spavao puno prošlu noć, rekao sam ti zaboli mene što u ja dobiti demorgan znaš kažem ja tebi sladiću se što ćete da ležite samnom pucali ste u gz isto kao i ja šta misliš da imaš pravo da pucaš u gz ne kužim ja tebe
Moje kolege nece samo cu ja da budem u demorganu zbog pricanja sa puskom na radio objasnio sam ti vec necu ti 2 puta objasnjavati lijep poszdrav

Milos Zemunac

Player
Player
Jasno se vidi u POV-u da ja, 40544, nisam pucao, već sam stajao tu i bio u glavi nišanom bez ikakvog razloga, što je i razlog zašto sam koristio latinicu. Nakon toga, kada su izašli iz stanice, lice sa oznakom 84955 je pucalo na njih, isto kao i prvi put. Zbog toga molim administraciju da ovo uzme u obzir. Smatram da nije opravdano hapsiti lice koje samo stoji na mestu, te molim da se prilikom donošenja odluke uzmu u obzir sve okolnosti. Hvala lepo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom