By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nema veze ovo joj kaznijvo ima chatlogPOV nije od pocetka situacije plus se moze cuti kako na POV-u u pocetku ima zvuka i kasnije se gasi i nista drugo se ne cuje.
Svejedno mora imat zvuknema veze ovo joj kaznijvo ima chatlog
Gospodine Neca Fam radio isljucivo je IC stvar ING, nema veze sa OOC a ovo je GP 3.2 realan i uz to jos se i mg-a na fam cet pozicLose napisan thread br1 br2 nema zvuka i nije cela rp situacija nista od toga plus je u fam chatu ooc je nista ing nema fam veze sa ing![]()
Po mojoj roleplay izjavi ovo ne bi trebalo da bude prihvaceno jer se ne cuje zvuk od videa i jos nije snimljen pocetak konverzacije.Gospodin Filipp Pluxury mi govori da mi je jebo majku zato sto sam mu reko da nezna da napuni ammo car kao lider nef. org Monacco.
Fam je iskljucen iz ic-a fam je ooc stvar a drugo debilko pirga kaci ljude iz fama iako on prvi pocinje raspravu pozGospodine Neca Fam radio isljucivo je IC stvar ING, nema veze sa OOC a ovo je GP 3.2 realan i uz to jos se i mg-a na fam cet pozic
Otkad to molim te, stalno je fam radio bio IC, ako neznas ja i ti zna adminFam je iskljucen iz ic-a fam je ooc stvar a drugo debilko pirga kaci ljude iz fama iako on prvi pocinje raspravu poz
A cekaj zasto bi on ulagao u fam ako je markez tu i ako je on uzeo neformalnu markez mora davati pare i sve sta treba za fam to je njegova obaveza ne filipovaemin banevadeas na 90503 neznas redux da napravis a kako je zapocelo on se pali jer smo izgubili raid on je prvi koji ni na jedan event neide nema covek pravo da prica i ja sam mu reko da nezna ammo car da napuni jer covek nece da ulozi 20k u fem i onda on kaze nesto sto se vidi u povu
Ne validan POV nema zvukaevo vam jos jedan pov kad trazite
Ako oces javi mi se na discord da ti pomognem okacit zalbu vidim da ne znasevo vam jos jedan pov kad trazite
emin banevadeas na 90503 neznas redux da napravis a kako je zapocelo on se pali jer smo izgubili raid on je prvi koji ni na jedan event neide nema covek pravo da prica i ja sam mu reko da nezna ammo car da napuni jer covek nece da ulozi 20k u fem i onda on kaze nesto sto se vidi u povu
Nauci prvo da pises pa se javinije validan pov a psujes mi majku jeli
daj dokaz da sam mu prodo acc i nastavicemo sa razgovorom
uzivaj
Pirga debil koji prodao account zenu za 30e mi kaze da ban evadeam druze ban evadas na 91307