annen hiç öyle demiyorduevden dışarı çıkamayan dombalaklara göre fazla iddalı konuşuyosun 2 dk koşssan düşer bayılırsın ilişkiye girebiliceğine inanmıyorum![]()
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!annen hiç öyle demiyorduevden dışarı çıkamayan dombalaklara göre fazla iddalı konuşuyosun 2 dk koşssan düşer bayılırsın ilişkiye girebiliceğine inanmıyorum![]()
KANKA ANEN LAFINDAN BASKA BİSE BİLMİYOMUSUN SENİN ANNEN YOKMU KANKA HE BİDE O BACININ AMINAKOYAYIM!annen hiç öyle demiyordu![]()
sülalende bulunan bütün kadın cinsiyetindeki herkesin amına koyayımKANKA ANEN LAFINDAN BASKA BİSE BİLMİYOMUSUN SENİN ANNEN YOKMU KANKA HE BİDE O BACININ AMINAKOYAYIM!
Kanka ne anlatıyon amk kürtleri sizi gidi picler annanızı bacınızı sikiyim he bide o 20 lik teyzeni ♥sülalende bulunan bütün kadın cinsiyetindeki herkesin amına koyayım
cyber izlemeye devam hurdacı mw kürdü tespit işini azaltalımraymond ne boş adamsın
iyi oynayamıyon
kimse tarafından saygı görmüyorsun
asosyalsin
ailen tarafından sevgi görmüyorsun
hiçbir başarında yok ne enayi adamsın hahah
millete kürt deme o apocu babanı sikerimcyber izlemeye devam hurdacı mw kürdü tespit işini azaltalım
apocuyu bende sikeyim aptal piçmillete kürt deme o apocu babanı sikerim
KANKA ANEN LAFINDAN BASKA BİSE BİLMİYOMUSUN SENİN ANNEN YOKMU KANKA HE BİDE O BACININ AMINAKOYAYIM!
apocuyu bende sikeyim samet bak seni sikerim
ne güzel demişim yaanne lafından başka birşey bilmeyen bir ucube bu
sövüp engelliyor birde kudurup XD
havalımısın kardesimne güzel demişim ya
ne güzel demişsin burdane güzel demişim ya
Aynaya baksan yeterliydi aslında amınoglu seniAninogis Hurmaci bu peltek orospu çocuğunu da ekleyince kerhaneye gitsem bu kadar orospu çocuğunu bir arada bulamam
eksik var granda 2020 de basladım düzelt onune güzel demişsin burda
Sen kimsin orospu çocu mwAynaya baksan yeterliydi aslında amınoglu seni
anten kulaklıya selam söyle merthazır mevzu uzamış boris yagis samezo ve yasin in anasını doğuranını sikim bunların babalarının kulaklarını sikim