Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

IMPORTANT Aplikacije za Lidere

Status
Not open for further replies.

Nikola Angel

Player
Player
Joined
Apr 15, 2022
Messages
188
Informacije
1. Vaše ime u RL:Nikola
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan:minimu 3h maksimum 15
5. Vaš Diskord:Nikola#5607
6. Vaše Ingame ime:Nikola Darkin
7. Vaš ID:3675

Dodatne Informacije
1. Lider za: Federalni Istrazni Biro
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

-U zadnjih 9 mandata sam bio u ovoj organizaciji sam bio vrhovna komanda i imam previse iskustva sto se tice Federalnog Istraznog Biroa.

-Prosao sam svaki moguci cin od suspenzije pa cak do zamenika direktora Federalnog Istraznog Biroa i znam sta agentima treba da bi napredovali i uzivali u RP-u kao agenti FIB-a.

-Bio bih strog sto se tice ponasanje agenta prema drugim kolegama,kolegama iz drugih organizacija a posebno prema gradjanima
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

-Toxicnost ne bih tolerisao i kaznjavao bih najstrozijom merom.

-Naucio bih svakog agenta svojim poslom i pomogao bih im u njihovom napredovanju.

-Dodao bih dosta zaduzenja nizim rankovima da bi im bilo zanimljivo.

-Agenti moraju biti uljudni i ne bi smeli da padnu pod pritiskom prozivanja kriminalaca sto povecava kvalitet RP-a.

-Komunikaciju izmedju ostalih drzavnih organizacija bih digao na najveci moguci nivo iz razloga sto me ljudi poznaju kao coveka koji ne zeli ni najsitniju raspravku ni sa kim i uvek sam raspolozen za bilo kakav kompromis.


Hvala na citanju.
Zelim srecu svim kandidatima i da najbolji uzme ovu organizaciju
 

Diablo Daytona

Player
Player
Joined
Nov 8, 2021
Messages
760
Poštovani igrači ovom prilikom zatvaram prijave za lidera The Blood Street.
  • Izabrani su sledeci za intervju:
  • Pota Reyli ID : 1668 ( Pota#1668 )
  • Freaky Sinner ID : 2493 ( Freaky666#3968 )
  • Vajo Masina ID : 1015 ( mateoo#4596 )
Ispitivanje ce se odrzati veceras 16.01.2023. u 21:00h.
Vidimo se!
 

Mare_7

Player
Player
Joined
Jan 25, 2022
Messages
233
1. Vaše ime u RL : Marko
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan : 12h
5. Vaš Diskord : Mare#7329
6. Vaše Ingame ime : Mare Speed
7. Vaš ID : 14907
Dodatne Informacije
1.Lider za LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1. Prvi razlog: Jer zelim da poboljsam LSPD i da povecam kvalitet roleplay-a.

2. Drugi razlog: Trudio bi se da svaka akcija bude maksimalno odradjena bila to pljacka, talacka, ili neki od eventa

3. Treci razlog: Od kad sam uso u grad bila mi je zelja biti deo LSPD-a. Takodje imam ljude koji bi mi pomagali u vodjenju ove organizacije

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

1. SWAT. (Specifičan tim za sprovođenje zakona čiji su članovi regrutovani, odabrani, obučeni, opremljeni i raspoređeni da se bave kritičnim incidentima koji uključuju pretnje javnoj delatnosti i na drugi način službenog statusa slobode postojanja / predstavljanja zakona ili sigurnosti mogućnosti)

2. Patrolni Team (glavno zaduzenje je da budu fokusirani na pregled reona koji LSPD pokriva i smanji ugrozavanje bezbednosti saobracaja u svakom smislu)

3. Air Support Team (glavno zaduzenje ove jedinice je da nadgleda prostore kojima je nemoguce doci autom ili brdovite predele i pruza punu podrsku na talackoj situaciji Sniper Team-u)

4. Pregovaracki Team (glavno zaduzenje za Pregovaracki Team je da svojom pricom izvuku zivot taoca na najsigurniji i najbezbedniji nacin i da pregovaraju naravno na nasem reonu tj kada FIB ne pregovara)

5. Inspektorski Team ( kao sto sama rec kaze ova jedinica ce intervenisati u istragama i pronalazenju kriminalnih desavanja na ovoj teritoriji. Pravece mnogo zaseda gde ce SWAT Team pomoci. Takodje ce prikupljati dokaze o mnogobojnim familijama i tako dalje...)

7. Snajperski Team (jedinica je zaduzena za resavanje talacke situacije i drugih situacija gde samo moze resiti ova jedinica)

8.Svakog drugog dana cemo gledati da pravimo raznovrsne treninge bili to pucanje sa gumenim metcima, voznja raznih vozila itd... (edited)
 

Fran Balboa

GOAT
Player
Joined
Jan 16, 2022
Messages
100
Informacije
1. Vaše ime u RL: Fran
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h
5. Vaš Diskord: fran_17#7780
6. Vaše Ingame ime: Fran Balboa
7. Vaš ID: 9980

Dodatne Informacije


1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Za pocetak, odrasla sam, zrela osoba sa puno strpljenja i visokim sposobnostima za ovu poziciju, sto sam vec i pokazao vise puta na ovom serveru. Leader na ovom serveru sam bio cak 3 puta, stoga biti leader nije nesto novo s cime bi se susreo. 2 puta sam bio Leader organizacije Vagosa i jednom organizacije Familiesa.

Imam puno iskustva u vođenju organizacija jer sam bio high-rank u svakoj kojoj sam bio. Znam kako treba posloziti ljude i kako ih voditi! U svakoj mojoj organizaciji do sada išlo bi se na svaki mogući event te bi se maksimalno fokusirali na RolePlay te bi sve failove sveli na minimum minimuma.

U organizaciji Marabunte sam bio vise puta, kod razlicitih leadera i uvijek mi je bila jedna od drazih organizacija sto se tice RolePlaya. Vodio sam Turfove i svaku mogucu RolePlay akciju u svim bandama na ovom serveru stoga znam vise manje sve oko gang zivota.

Sa svim sadasnjim Leaderima sam u dobrim, zapravo bih mogao reci u vrhunskim odnosima tako da ni s njima nebi imao nikakvih problema. Imam spreman, vjerujem vec svima dobro poznati Turf Team koji je uvijek na visokom nivou u kojoj god organizaciji i uvjeren sam da s tim momcima mogu napravit velike stvari kroz Turf Sezonu, a takodjer spreman Team za grafite koji su u mojim proslim organizacijama radili savrsen posao i svaki dan se kupila maksimalna zarada od grafita. Najbitnije od svega imam spreman full High-Command team koji bi mi pomagao u vodenju organizacije i svaki dan bi bili ovdje i drzali oko na svakom clanu. Siguran sam da mogu napraviti nesto veliko uz pomoc ovakvih ljudi! Za svaki fail, nebitno hoce li ga napraviti neki veci rank ili ne snosit ce posljedice!

Fokusirao bih se na sam RolePlay i islo bi se na svaki moguci event. Siguran sam da mogu napraviti jednu jaku i veliku Marabuntu i cilj mi je imati 2 uspješna mandata s njom!

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Sigurno za početak bi primao starije, odgovorne i zrele ljude koji znaju i pravila Ghetta, pravila grada, pa tako i sama RolePlay pravila da bi se failovi sveli na minimum minimuma.
Trebalo bi detaljnije ispitati ljude koji se žele zaposliti i nikome ni pod razno dati da ispituje ljude. Ljude bi ispitivali sami Leader i Co-Leader jer ce oni imati pristup pozivanja u organizaciju i nitko vise da se nebi dogodilo da manji rankovi mogu pozivati ljude u gang i davat im rankove kako stignu. Nebi se kao prije trebalo ispitivati samo ona najosnovnija Ghetto Pravila, nego po mome mišljenju i ona koja nisu osnovna jer ipak pravila su pravila i moraju se znati ako želiš bolji RP. Uvijek sam ovdje da pomognem tko god me traži da mu dam neki savjet ili slično što se tiče same organizacije. Smatram da sam fer i korektan čovjek prije svega i da samim tim mogu priodnijeti organizaciji i pomoći ljudima.
Trebalo bi malo pravilnije podijeliti koje mogućnosti u Organizaciji svaki čin ima, dodao bih više rankova za svaku funkciju. Uvijek ćemo podijeliti članove na svaku fakciju, za Turfove i za Sprejeve.
 

Paky Escobar

Player
Player
Joined
Dec 8, 2021
Messages
39
1. Vaše ime u RL: Pavle
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:10h
5. Vaš Diskord: Paki Mafija#2878
6. Vaše Ingame ime: Paky Black
7. Vaš ID: 4734

Dodatne Informacije
1. Lider za: Marabunda grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-Vec dugo sam u getu pucam se svaki dan, bio sam u svakoj bandi vrlo dobro znam geto pravila.
-Izuzetno poznavanje RP i Geto pravila.
-Imam već ljude koji su drobo upoznati s pravilima geta i RP-a koji bi mi pomogli ljudima bande i u koje imam poverenja.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

-Prvo i osnovno potencirao bih znanje bitnih geto pravila s kojima svakodnevno bilo koji pripadnik bande ima dodir.
-Svaki dogadjaj ce biti lepo osmisljen.
-Sastanci ce se desavati jednom nedeljno.(obavezno)
-Na kraju svega ovoga najbitnije je to da necemo ici protiv server skripti i neću zloupotrebiti svoj polozaj.
 

Ivan Radovic

Player
Player
Joined
Oct 2, 2022
Messages
45
Informacije:
1.Vase ime u RL:Ivan
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8+ sati
5. Vaš Diskord:Ivan5#2491
6. Vaše Ingame ime:Ivan Puntik
7. Vaš ID:16279

Dodatne Informacije
1. Lider za...The Families
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Pozdrav za sve koji citaju moju prijavu.Za pocetak mogu da kazem da sam bio u dosta kriminalnih org i dugo sam bio tako da imam iskustva.Takodje cu imati dosta dobru discplinu i mislim da bi zbog toga bio dobar lider.Imacemo sastanak jednom nedeljno da vidimo ko je kakav bio,a ako je neko bio mnogo aktivan dobice i unapredjenje i bonus.Ko je bio los dobija rank down,suspenziju ili mozda kick zavsi koju je glupost napravio.Neznaci to da cu ja samo na tom sastanku kazniti,ako saznam da je neko nesto lose uradio odma dobija kaznu.Imacemo odlican grafiti team koji ce imati svog vodju koji ce se truditi da grafiti tim stalno farba.Tako ce svi grafiti biti nasi i nas obelezaj ce harati getom.Takodje za turf tim ce imati svog vodju koji ce redovno obavljati treninge i trudicemo se da sve teritorije budu nase.Svaki event ce biti vazan.Na sve tajne cu potencirati da se ide.Pomorska je obavezna svaki dan jel je dosta bitan event.Municije nikad dosta tako ja kazem.Takodje mislim da bi bilo dobro da kad smo slobodni i vidimo da vojnici prevoze municiju drzavnim organizacijama da ih krademo.Radicemo i FZ raid.Organizovacemo pljacke prodavnice gun storove i talacke da bi sto bilo zanimljivije.Toxicnost je kod mene strogo zabranjena.Svadjaju se naprimer neki na radio oba dvoje se kazne ne zanima me koje zapoceo i tako dalje.Da bi usli u org mora da se ima preko 10 godina u gradu.Takodje necu da primam malu decu da mi uniste org.Primam ljude samo koji znaju perfektno pravila jer ne zelim warnove,a posle disband.Bicu strpljiv da ako udje neko ko je prvi put u gangu da mu pokazem sve kako funkcionise.I za kraj da kazem da mali cin treba da postuje veceg ako mali cin vice ili ne daj boze vredja veceg cina ide mu kazna suspnenzija mozda i kick zavisi sta je rekao i uradio prema vecem cinu.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Prvo ovde kazem da treba malo vise da se rpa da se mi ponasamo malo opasnije u robanju i u svemu jer smo mi opasni momci.
Bicu dobarprema clanovima.Takodje cu posvetiti svakom clanu vreme ako mu treba nesto.Takodje na talackama i prodavnicama ce biti dostanja rpanja u prigovaranju i sa taocima.Meni je na prvom mestu Rpanje,a posle pucanje sto mislim da treba svima da bude.
HVALA STO STE PROCITALI MOJU PRIJAVU I SRECNO DRUGIM KANDIDATIMA:)
 

Richard Darkin

Player
Player
Joined
Jun 9, 2021
Messages
298
Informacije
1. Vaše ime u RL: Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 10h+
5. Vaš Diskord: Dartonix#0001
6. Vaše Ingame ime: Richard Darkin
7. Vaš ID: 18787

Dodatne Informacije
1. Lider za Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Želeo bih da budem lider ove organizacije zato što mislim da sam najbolji kandidat. Imam iskustva na GrandRP već 20 meseci, igrao sam i na EN1 serveru a onda sam prešao na RS server. Znam sva pravila perfektno, već sam bio lider bande, i mnogo puta sam bio visok čin u svim ilegalnim i legalnim organizacijama. Moj cilj je da imam veliku i jaku organizaciju, bez toksičnih ljudi, i da napravim bolji roleplay. Gangove u ovom gradu nije briga za roleplay, nego im je bitno samo da se pucaju. Ilegalnim organicazijama fali dobar roleplay, i ja bih želeo da to promenim. Želim da uzdignem roleplay na viši nivo, koji igrači još nikada nisu doživeli. Takodje bih se posvetio eventovima i turfovima, jer već imam grupu ljudi koji su dobri pucači i žele da se bore za svoj gang.
Organizacija bi funkcionisala po sistemu deljenja na timove, gde bi svako mogao da nadje svoje mesto, i radio ono u čemu je najbolji.

-Tim za Grafite | Tim koji će se fokusirati da svaki sat imamo maksimalni profit od grafita
-Tim za Turf | Tim koji će biti odgovoran za Turfove
-Tim za Geto | Tim koji će patrolirati u getu, i držati ga pod kontrolom
-Tim za Pregovore | Tim profesionalnih pregovarača koji će pregovarati sa policijom na pljačkama
-Tim za Bekstvo | Tim iskusnih vozača koji će voziti aute kada bežimo od policije

Svi timovi će imati vodje, i imaće organizovane treninge.

Ulazak u organizaciju će biti teži nego u drugim organizacijama. Svakoj osobi koja želi da udje u organizaciju bi bilo postavljeno mnogo pitanja. Ako igrać zna sva pravila grada, i vidi se da ima iskustva, biće primljen.
Svaka osoba koja bude radila loše stvari ili kršila pravila grada, biće kažnjena sa smanjenjem ranka ili čak kick i blacklist. Greške se neće tolerisati, i svi članovi će morati da poštuju veće činove.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Pokušaću da poboljšam roleplay kvalitet u ovoj organizaciji tako što ću organizovati eventove kao što su Treninzi, Sastanci, Žurke, Trke i mnogo drugih. Imam mnogo iskustva u roleplayu, i mislim da je ovo odlična prilika za poboljšanje bande Marabunta Grande!
 

Lemi Angel 20909

Player
Player
Joined
Aug 12, 2022
Messages
40
1. Vaše ime u RL: Stefan Milovanovic
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan : 6-9h
5. Vaš discord: Mile#9757
6. Vaše Ingame ime: Lemi Obama
7. Vaš ID: 20909

Dodatne informacije

1.Lider za: The Families

2.Zašto želite postati lider ove posebne organizacije?

Voleo bih biti lider ove organizacije zato sto mislim da sam najbolji izbor.
Imam iskustva na grand serverima preko 9 meseci, poznajem sva pravila. Bio u svim organizacijama leganlnim i nelegalnim. Mislim da mojim iskustvom i poznavanjem pravila mogu da idem do novih limita RP-a sto mi je u planu vise nego fokusirajuci se striktno na evente. Imam vec tim ljudi koji bi me pratio koji su izvrsni Roleplay igraci i pucaci.
Mislim da su nelegalne organziacije skrenule s puta pravog RP-a i da im treba preusmeravanje. Vise globalnih i obicnih eventa sa legalnim organizacijama i vise postovanja i razumevanja. Na sto bi se ja najvise fokusirao. Jako sam strog ali pravedan lider i ne odustajem od toga.
Mislim da su turfovi takodje veliki deo rivalstva medju bandama na sta bi takodje voleo da se fokusiram.
Radio bih po sistemu gde bi podelio ljude na vise grupa i vodje grupa.
Turf team, spray team, ghetto team, pregovaraci za pljacke gde bi ih veci cinovi nadgledali da niko ne krsi pravila.
Mislim da gengovi imaju previse potencijala koji nisu iskoristeni do kraja

3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji?

Vise dogovora izmedju svih organizacija, manje MG-a sto svi koriste u skoro svakoj situaciji sto bi trebalo biti skroz iskorenjeno po mom misljenu. Vise fokusa na ROLEPLAY od eventa jer eventi se vrte u krug. (naravno treba ih raditi, ali fokus treba dati roleplayu)
Razmisljajuci kao gangster bukvalno u svakoj situaciji,
Malo drugacije pljacke od ovih sto smo navikli i gledamo svaki dan.
Mislim da sa mojim znanjem i iskustvom ljudi bi pratili pravi primer i totalno uzivali u roleplayu.


Rankovi:

1. Suspended
2. Newbie
3. Loyal member
4. Hustler
5. Warior
6. Grafiter
7. Grafit team leader
8. Turfer
9. Turf Captien
10. Dealer
11. Legend
12. CO Leader
13. Leader
 

Merisss

Player
Player
Joined
Nov 17, 2022
Messages
134
1. Aldiin Royall
2. 17
3. GMT+2
4.Prosječna aktivnost na dan: 10-11h
5.Nuka#0919
6. Nukić Aldin
7. 28794

Dodatne informacije
1. Lider za Marabunte Grande
2. Želim biti lider Marabuntu iz sljedećih razloga. Kao prvo dugo sam igrao na grandu više od 1 godinu i znam kako sve funkcionira što se tiče pravila servera itd. Već imam spremne ljude što se tiče turfova i grafita što ja smatram najbitnijom stavkom svake gange, Na engleskom grandu već sam igrao turfove i postavljam attackove na discord tako da znam kako sve to funkcionira. Vec imam spremne ljude koji su spremni da preuzmu ovaj gang, Spreman turf team i graffiti team. Također imam spreme takozvane Event Captaine koji će voditi svaki događaj i potruditi se da vodi ljude na svaki događaj kada ja nisam tu ili nisam u mogućnosti voditi taj događaj.
3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji; Pa treba se držati karaktera, price i PRAVILA RP-a... znaci mora da bude strah ali i postovanje. U organizaciji svi neće biti istog ranga te se neće bilo tko zapošljavat. Igrači koji bi ulazili u moju organizaciju morali bi proći kao prvo Test RP Pravila te Test Pravila i Zakona Grada, kako bismo u mogućnosti pružili bolji roleplay ostalim igračima, tj. stanovnicima ovog predivnog ali izvrnutog grada!
 

Cofi Sindicato

Player
Player
Joined
Jan 16, 2023
Messages
138
1. Vaše ime u RL : Filip
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +01:00
4. Prosječna aktivnost na dan : 8+
5. Vaš Diskord : obama_spirit#5083
6. Vaše Ingame ime : Cofi Ganavno
7. Vaš ID : 33790

1. Lider za Marabunta
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Bio sam u mnogim bandama co lider vagos,blods,ballas te imam puno iskustva u roleplayu te vec igram na projektu vise od 1 godinu svaki dan te bih zelio sa tim probati novo roleplay iskustvo.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Prvo imao bih odgovorne zrele ljude koji imaju minimalno 6 godina u gradu te da ne krse i da znaju pravila bili bi svaki dan eventovi te bi isli na sami roleplay da svi u mojoj organizaciji mogu uzivati te se uziviti u roleplay.Imao bih odgovoran i dobar turf team koji bi uvjek bio odgovoran te bih morali biti odgovorni. Slusat se samo mora co lidere i lidera rankovi bi bili pravilno poredani rankovi bi se zasluzili uvjek po trudu i aktivnosću.Grafiti team bi bio aktivan uvjek uvjek bi lider ili co lider podjelio sprejeve da budu aktivni i grafiti team. Nakon svakog dana idu bonusi svakome ko se trudio ici na eventove i bio odgovoran.Isli bi na borjne akcije poput pljacka banaka gun shopova talacke bi organizirali. Da jos poboljsamo roleplay htio bih ici u savez sa drugim bandama sto bi bilo super za surađivanje laksi roleplay lakse pljacke da sve bande mogu uzivati.Novim clanovima koji ce se pridruzit morat ce im neki veci cin pojasnit kako ce to funkcionirati da bih bili odgovorni te da svi samo uzivamo na ovom projektu. Cilj mi je da uzivim i poboljsam roleplay grada Los Santosa.

Rankovi
1.Suspended
2.Rookie
3.Traster
4.Drifter
5.Grafiti Team
6.Grafiti Team Leader
7.Waterfool
8.Turfer
9.Turf lider
10.O.G Team
11.Legend
12.Co Lider
13.Lider
 
Last edited:

strahinjashady

Player
Player
Joined
Sep 22, 2022
Messages
427
1. Vaše ime u RL : Strahinja
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : gmt 1+
4. Prosječna aktivnost na dan : 11+
5. Vaš Diskord : Eazy#1129
6. Vaše Ingame ime : Slim Shaady
7. Vaš ID : 22646


1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)


-Smatram da sam dovoljno sposoban da vodim organizaciju pogotovo bandu zbog iskustva i poznavanja pravila

-Jako sam aktivan (nekada cak i preko 11 sati) sto znaci da bih pratio sta se desava u mojoj organizaciji

-Pravedan sam i potrudio bih se da svaki clan ima prijatno iskustvo dok je deo moje organizacije

-Roleplay bih povecao na maksimalan nivo

-Imam spreman turf team pun iskusnih ljudi

- Za sada nemam iskustvo u vodjenju organizacije na poziciji lidera pa bih hteo da se oprobam u toj poziciji

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Veca aktivnost i interakcija sa organima reda (puno talackih situacija, pljacka gunstorova i 24/7 prodavnica, fz raidova)

- Smanjio bih toksicnost unutar organizacije jer nema smisla svoj da udari na svoga

- Kaznjivao bih one koji krse pravila ali bi im takodje objasnio gde su pogresili i sta da urade kako bi se poboljsali i kako ne bi doslo do
ponovnog kaznjivanja

- Nacin ispitivanja novih clanova bi bio takav da oni poznaju pravila kroz praktican roleplay a ne da znaju pravila napamet

- Maksimalna saradnja sa kuratorima organizacije u vidu poboljsanja roleplay-a

- Aktivne clanove bih nagradjivao bonusima i podstakao njihovo razvijanje

- Pomagao bih drugim bandama, a sklapao bih savez sa istim gde je to neophodno.


SREĆNO SVIM KANDIDATIMA!
 

Spreaty

Make everyone know your name
Player
Joined
Nov 30, 2021
Messages
131
Informacije
1. Vaše ime u RL: Patrick
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-8h
5. Vaš Diskord: theycallmerich#5793
6. Vaše Ingame ime: Patrick Wilson
7. Vaš ID: 6237

Dodatne Informacije


1. Lider za: Marabunta Grande

2.Zašto želite biti lider ove organizacije?
Kao prvo dugo sam na ovom serveru i imam iskustva sa ljudima starije i mlađe dobi. Znam kako se ponašati sa njima. Bio sam Co-Leader Ballasa turfao za Vagose, Marabuntu, Families-e i Ballase. Mislim da sam sposoban voditi organizaciju makar sam mlađi od ostalih. Znam da sam bio banan i dosta puta u demorganima ali hej kako kažu na greškama se ući. Vođa organizacije bi za mene bilo nešto novo i stvarno bih htio postati lider.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Sigurno za početak bi primao starije, odgovorne i zrele ljude koji znaju i pravila Ghetta, pravila grada, pa tako i sama RolePlay pravila da bi se failovi sveli na minimum minimuma.
Rankovi bi se dobivali zasluženo.
Spray teamu bi omogucio sprejeve.
Kršenje pravila bi odma rezultiralo kikom.
Evente bi vodili iskusni ljudi koji znaju kako RP-at.
Turferi bi bili testirani i ispitani te bi morali dokazat da mogu snimati POV.

GL SVIMA od Wilsona
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom