Informacije
1. Vaše ime u RL:Nikola
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan:minimu 3h maksimum 15
5. Vaš Diskord:Nikola#5607
6. Vaše Ingame ime:Nikola Darkin
7. Vaš ID:3675
Dodatne Informacije
1. Lider za: Federalni Istrazni Biro
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-U zadnjih 9 mandata sam bio u ovoj organizaciji sam bio vrhovna komanda i imam previse iskustva sto se tice Federalnog Istraznog Biroa.
-Prosao sam svaki moguci cin od suspenzije pa cak do zamenika direktora Federalnog Istraznog Biroa i znam sta agentima treba da bi napredovali i uzivali u RP-u kao agenti FIB-a.
-Bio bih strog sto se tice ponasanje agenta prema drugim kolegama,kolegama iz drugih organizacija a posebno prema gradjanima
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Toxicnost ne bih tolerisao i kaznjavao bih najstrozijom merom.
-Naucio bih svakog agenta svojim poslom i pomogao bih im u njihovom napredovanju.
-Dodao bih dosta zaduzenja nizim rankovima da bi im bilo zanimljivo.
-Agenti moraju biti uljudni i ne bi smeli da padnu pod pritiskom prozivanja kriminalaca sto povecava kvalitet RP-a.
-Komunikaciju izmedju ostalih drzavnih organizacija bih digao na najveci moguci nivo iz razloga sto me ljudi poznaju kao coveka koji ne zeli ni najsitniju raspravku ni sa kim i uvek sam raspolozen za bilo kakav kompromis.
Hvala na citanju.
Zelim srecu svim kandidatima i da najbolji uzme ovu organizaciju
1. Vaše ime u RL:Nikola
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan:minimu 3h maksimum 15
5. Vaš Diskord:Nikola#5607
6. Vaše Ingame ime:Nikola Darkin
7. Vaš ID:3675
Dodatne Informacije
1. Lider za: Federalni Istrazni Biro
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-U zadnjih 9 mandata sam bio u ovoj organizaciji sam bio vrhovna komanda i imam previse iskustva sto se tice Federalnog Istraznog Biroa.
-Prosao sam svaki moguci cin od suspenzije pa cak do zamenika direktora Federalnog Istraznog Biroa i znam sta agentima treba da bi napredovali i uzivali u RP-u kao agenti FIB-a.
-Bio bih strog sto se tice ponasanje agenta prema drugim kolegama,kolegama iz drugih organizacija a posebno prema gradjanima
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Toxicnost ne bih tolerisao i kaznjavao bih najstrozijom merom.
-Naucio bih svakog agenta svojim poslom i pomogao bih im u njihovom napredovanju.
-Dodao bih dosta zaduzenja nizim rankovima da bi im bilo zanimljivo.
-Agenti moraju biti uljudni i ne bi smeli da padnu pod pritiskom prozivanja kriminalaca sto povecava kvalitet RP-a.
-Komunikaciju izmedju ostalih drzavnih organizacija bih digao na najveci moguci nivo iz razloga sto me ljudi poznaju kao coveka koji ne zeli ni najsitniju raspravku ni sa kim i uvek sam raspolozen za bilo kakav kompromis.
Hvala na citanju.
Zelim srecu svim kandidatima i da najbolji uzme ovu organizaciju