1. Vaše ime u RL - Matej
2. Vaše godine - 18
3. Vremenska zona - (GMT+2)
4. Prosječna aktivnost na dan - Ovisi kakav dan imam, ujutro radim, popodne polažem za auto, inače 8-10/11h dan.
5. Vaš Diskord - Numerro Tanana #3978
6. Vaše Ingame ime - Nora Krstiic
7. Vaš ID - 6112
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? - Nemam šta pametnije da radim na serveru, nemam neku volju za igrom, stoga sam odlučio da se opet prijavim. Provodio sam vrijeme u bandama i u državnim organizacijama, svugdje pomalo, dosadno jer se ništa ne mijenja. Niko se zapravo ne trudi da roleplay-a, u nekoliko navrata sam se potrudio da potaknem, ali uzalud. Trudio sam se tu i tamo pomoći igračima, ali nema nekog utjecaja. Opet kažem kao i u prošlim prijavama, želja mi je pomagati više ljudi, odnosno da pomažem u izgradnji Grand zajednice zajedno s vama i ostalom ekipom. Želja mi je upoznavati nove ljude, steći nova prijateljstva, iskustva i ostalo.
2. Koje su vaše prednosti? -
- Aktivan
- Kulturan
- Voljan saslušati, te pomoći
3. Koje su vaše najveće slabosti? -
- Slabije izgovaram R
- Slabija komunikacija
- Nekad nesiguran
- Često kada su neposlušni sudionici nekog kršenja pravila ili su bezobrazni, živci mi prorade. Vjerujem da je većini isto tako da to i nije neka slabost, ali neka se nađe.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin? - Da, naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) - Da.