Informacije
1. Vaše ime u RL: Matej
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-9h
5. Vaš Diskord: ivanovv77#6166
6. Vaše Ingame ime: Diego Sanecez
7. Vaš ID:25482
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zato sto imam dosta iskustvo na ovom serveru, mogu da budem dugo aktivan i da pomognem ljudima kome je to stvarno potrbno. Takodze sam bio u svim organizacijama i hteo bih da probam nesto novo. Od prvog dana kad sam poceo da igram na ovaj servere zelja mi je bila da postanem administrator.
.
2. Koje su vaše prednosti?
- Znam dosta dobro pravila servera i imam iskustvo sa RP situacijama. Takodje se lako sporasumevam sa ljudima i uvek islusam obe strane prenego sto donesem odluku.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Nemam ni jednu slabost.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
- Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
- Da.
Hvala na citanju!
1. Vaše ime u RL: Matej
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-9h
5. Vaš Diskord: ivanovv77#6166
6. Vaše Ingame ime: Diego Sanecez
7. Vaš ID:25482
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zato sto imam dosta iskustvo na ovom serveru, mogu da budem dugo aktivan i da pomognem ljudima kome je to stvarno potrbno. Takodze sam bio u svim organizacijama i hteo bih da probam nesto novo. Od prvog dana kad sam poceo da igram na ovaj servere zelja mi je bila da postanem administrator.
.
2. Koje su vaše prednosti?
- Znam dosta dobro pravila servera i imam iskustvo sa RP situacijama. Takodje se lako sporasumevam sa ljudima i uvek islusam obe strane prenego sto donesem odluku.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Nemam ni jednu slabost.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
- Da.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
- Da.
Hvala na citanju!