1. Vaše ime u RL: Jovan Sretenovic
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-5h
5. Vaš Diskord: Jovan#8181
6. Vaše Ingame ime: Reynold Costello
7. Vaš ID: 1252
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? Bukvalno sam tu od pocetka granda, od starta sam bio po drzavnim organizacijama, perfektno poznajem tu strukturu, od njihovih pravila do nacina rada, mislim da bih svojim znanjem pomogao trenutnoj administraciji u pravljenju granda boljim mestom za igru, poznajem pravila grada kao i pravila RolePlay-a to mi nece biti problem, iako nesto ne budem znao brzo ucim, trudicu se maksimalno da pomognem svakome ko zeli da nauci, ili mu je potrebna pomoc oko bilo cega, najvise bih se bazirao oko drzavnih struktura tu sam se pronasao od samog starta jer sam bio i lider SAHP-a, to bi mi najbolje leglo, samim tim da i njima probam da ucinim igru malko boljom nego sto je sada trenutno!
2. Koje su vaše prednosti? Brzo ucim, sagledavam situacije iz vise uglova, brz na delovanju, ozbiljan na postupcima,
3. Koje su vaše najveće slabosti? Pa verovatno da cu da poverujem lako dobrim ljudima ukoliko ih znam, takodje sa komandama na RAGE:MP nikada se nisam susretao sa tim ali mislim da nema velike razlike u istom od SAMP-a ili slicno.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da