1. Vaše ime u RL: Matej
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 10-15 ovisno o školi, manje
5. Vaš disk: Seksi#7753
6. Vaše ime u igri: Angelo lee
7. Vaš ID: 6112
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Ispunjavam se na način da pomažem igračima, cilj mi je kao administrator da na određene načine skupa s vama pomažem igračima.
Večinski na serveru nema rp-a, te mnogo krše pravila pa bih to također naveo kao jedan od razloga, odnosno razlog zbog kojeg bih se učlanio u administraciju.
Užitak bi mi bio bio član administracije, te bi akođer naučio nešto novo, vezano za zajednicu grandrp, odnosno servera i na taj način također se potrudio zajedno sa vama pomoći u izgradnji zajednice.
2. Koje su vaše prednosti?
-Aktivnost, možda neki veći doprinos donesem administraciji, brzinski bih mogao da odgovaram na postavljena pitanja.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Ne gledam na to.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Naravno!
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
-Naravno!
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 10-15 ovisno o školi, manje
5. Vaš disk: Seksi#7753
6. Vaše ime u igri: Angelo lee
7. Vaš ID: 6112
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Ispunjavam se na način da pomažem igračima, cilj mi je kao administrator da na određene načine skupa s vama pomažem igračima.
Večinski na serveru nema rp-a, te mnogo krše pravila pa bih to također naveo kao jedan od razloga, odnosno razlog zbog kojeg bih se učlanio u administraciju.
Užitak bi mi bio bio član administracije, te bi akođer naučio nešto novo, vezano za zajednicu grandrp, odnosno servera i na taj način također se potrudio zajedno sa vama pomoći u izgradnji zajednice.
2. Koje su vaše prednosti?
-Aktivnost, možda neki veći doprinos donesem administraciji, brzinski bih mogao da odgovaram na postavljena pitanja.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Ne gledam na to.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Naravno!
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
-Naravno!